Kokemusasiantuntijat

Tervetuloa Niemikotisäätiön Kokemusasiantuntijat-osioon. Työmme ytimessä on toipuja toiveineen ja tavoitteineen. Siksi juuri hän tuntee parhaiten mielenterveyskuntoutumisen päivittäisen arjen ja elämän koko kirjon. Tässä osiossa on Varjoista valoon -blogin lisäksi tietoa kokemusasiantuntijuudesta, tiedotteita kokemusasiantuntijakoulutuksista ja uutisia.

Kokemusasiantuntija on henkilö, jolla on kokemusta sairaudesta, vammasta, häiriöstä tai riippuvuudesta ja joka on käynyt kokemusasiantuntijan tehtäviin valmentavan koulutuksen. Lue tarkempi määritelmä »

Minkälaisia tehtäviä kokemusasiantuntijoilla on Niemikotisäätiössä »

Ajankohtaista

Kokemusasiantuntijoiden seuraava työnohjaus on to 27.6.2024. Ilmoittautumiset Hilpille numeroon 0400 54 6005.

Mitä tapahtuikaan tähän asti – Skrokumentti on Päivin tiivistelmä elämästään

Päivi Savolaisen 17-osainen juttusarja ilmestyy kesän mittaan syksylle asti Niemikoti-yhteisön me-sivustolla. Päivi kertoo virkistävästi (ilman virallista jargonia!) kokemuksistaan ja minkälaisia näkemyksiä ne ovat hänelle vuosien mittaan tuottaneet.
Lue lisää Mitä tapahtuikaan tähän asti – Skrokumentti on Päivin tiivistelmä elämästään

Kokemusasiantuntijakoulutuksemme auditoitiin mukaan PAIKKO-järjestelmään

Niemikotisäätiön kokemusasiantuntijakoulutuksen oppimisympäristö on tunnistettu PAIKKO-järjestelmässä, osana Kokemuksesi on arvokas -hanketta. PAIKKO on valtakunnallinen osaamisen tunnistamisen järjestelmä ja se sisältää työkalut sujuvaan opinnollistamisen toteuttamiseen. Työpaikan oppimismahdollisuuksien ja valmennuksessa kertyneen osaamisen raportointi…
Lue lisää Kokemusasiantuntijakoulutuksemme auditoitiin mukaan PAIKKO-järjestelmään

Turvadinosaurus ja muut ammattiahdistujan varautumisvinkit

Salli Halén piti maaliskuun kokemusasiantuntijakoulutuspäivillä työpajan aiheesta ”Turvadinosaurus ja muut ammattiahdistujan varautumisvinkit”. Salli on käynyt Niemikotisäätiön kokemusasiantuntijakoulutuksen vuonna 2022. Kutsumme koulutuksen käyneitä kokemusasiantuntijoita vieraileviksi luennoitsijoiksi ja työpajojen pitäjiksi uusiin koulutuksiin. Vakituisia…
Lue lisää Turvadinosaurus ja muut ammattiahdistujan varautumisvinkit