Valtti Valmennus

Valtti Valmennus tarjoaa työelämän valmiuksia edistävää sosiaalista kuntoutusta, työvalmennusta ja palveluohjausta. Yksilö- ja ryhmämuotoisen työvalmennuksen lisäksi Valtti Valmennuksessa on mahdollista osallistua muuhun osallisuutta ja elämänhallintaa tukevaan kurssi- ja ryhmätoimintaan henkilökohtaisten… lue lisää alta.

Valmennus- ja työtoiminta

Valtti Valmennus

Avoinna: Ma-to 08.00 – 16.00 Pe 08.00 – 14.45 Postiosoite: Elimäenkatu 26, 00510 Helsinki Käyntiosoite: Kuortaneenkatu 1, 4.krs. AJANVARAUS

arkisin tai sovitusti

Elimäenkatu 26, 00510 Helsinki

Terhi Laakkonen, 040 700 9790

Valtti Valmennus: 050 406 6500
Ajanvaraus: Leena Rantasalo, 041 519 6263
Työtoiminta: Tiina Aaltonen, 050 413 0491
Työtoiminta: Mertsi Isberg, 050 316 0808
Työtoiminta: Sini Laakso, 040 548 2099
Työvalmentaja: Emma Heikkinen, 050 449 7428
Työvalmentaja: Sari Sarvela, 050 414 1566
Valtti Valmennus tarjoaa työelämän valmiuksia edistävää sosiaalista kuntoutusta, työvalmennusta ja palveluohjausta.

Yksilö- ja ryhmämuotoisen työvalmennuksen lisäksi Valtti Valmennuksessa on mahdollista osallistua muuhun osallisuutta ja elämänhallintaa tukevaan kurssi- ja ryhmätoimintaan henkilökohtaisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Yksikkömme toimii myös palvelua etsivän ensimmäisenä tapaamispaikkana. Sopivaa palvelua etsivä henkilö voi hakeutua Niemikotisäätiön työtoimintaan varaamalla ajan osoitteesta http://ajanvaraus.niemikoti.fi tai puhelimitse 041 519 6263.

Toimintamme perustuu toipumisorientaatioon. Toipumisorientaatio – recovery on vaikuttava vaihtoehto perinteiselle mielenterveyskuntoutus-orientaatiolle. Toipuminen ei tarkoita paranemista (vrt. perinteinen lääketiede), eikä paluuta aikaan ennen sairastumista vaan uuden itselle merkityksellisen elämän luomista. Toipumisorientaation keskiössä ovat merkityksellinen elämä, identiteetti, usko ja toivo, osallisuus ja ihmissuhteet sekä valtaistuminen (empowerment).

Valtti Valmennus tarjoaa

 • tukea elämänsuunnitteluun
 • työtehtäviä: pakkaus-, kahvila-, kuljetus-, siivous- ja toimistotyöryhmissä
 • yksilö- ja ryhmätyövalmennusta, joissa keskitytään yksilöllisen tilanteen, osaamisen ja kykyjen kartoitukseen, ammatin- ja koulutusvalintaan liittyvään ohjaukseen, työelämätaitojen vahvistamiseen ja työnhakemiseen liittyvään tukeen. Osallistuminen sekä yksilö- että ryhmätyövalmennukseen tapahtuu ottamalla yhteyttä puhelimitse työvalmentajiin tai sähköpostilla Valtti Valmennukseen. Kysy rohkeasti lisää! Yllä työvalmentajien yhteystiedot.
 • yksilöllisen tilanteen huomioivia palveluja
  – voit valita mihin toimintoihin osallistut
  – käyntipäivien ja -tuntien määrät sovitaan omien toiveittesi ja tarpeittesi mukaan
Valtti Valmennus tarjoaa mm. seuraavia erikoistumispalveluja:
 • Pussitus- ja pakkauspalvelut

  Näytepakkaukset, vähittäismyynti- ja lahjapakkaukset, yrityslahjat, onnittelu- ja osanottoadressit.

 • Postituspalvelut

  Käsinpostitukset, näyte- ja tuotelähetykset. Posti- ja puhelinmyyntituotteiden varastointi- ja lähetystoiminta. Tarvittaessa osoitteiden ja tarvikkeiden nouto pääkaupunkiseudulta.

 • Kokoonpano ja kokoamistyöt

  Erilaiset kotelot ja rasiat ym. kokoonpanotyöt, sähkö- ja elektroniikka-alan alihankintapalvelut. Kysy lisää monipuolisesta osaamisestamme.

 • Keräily-, kansiointi- ja lajittelupalvelut

  Esite- ja tuotekansioiden kokoaminen esim. messuille ja edustajille, korttilajittelut, pakkaustyöt sekä mainoskampanjapakkaukset.

Rekrytointi:

Tehostettu palveluasuminen, ympärivuorokautinen tuki

Tuettu asuminen, tuki joka päivä + yöpartio

Tuettu asuminen, tuki virka-aikaan + yöpartio

Jälleenvuokraus

Niemikotisäätiön jälleenvuokraus tarjoaa helsinkiläisille mielenterveyskuntoutujille itsenäisen, henkilökohtaisen ja turvallisen asumismuodon.

Yöpäivystys

Puhelin
050 573 5658
tai 09 724 7327

Niemikotisäätiön yöpäivystystoiminta 
luotiin palvelunkäyttäjien tueksi.


Päivätoimintayksiköt

Valmennus- ja työtoimintayksiköt

Mieli Töihin -valmennusyksikkö

Vapaa-aika