Päivätoiminta | Toiminta

Malmin päivätoimintakeskus

Niemikotisäätiön yksiköiden toiminnan lähtökohtana on toipumisorientaatio, jossa keskeisellä sijalla ovat palveluidenkäyttäjien oma päätöksenteko, kokemukset, tavoitteet ja toiveet. Toipumista tukee yhteisö, jossa jokaisen jäsenen panos on merkityksellinen. Tavoitteena on toimintakyvyn, itsetunnon ja luovuuden vahvistaminen, elämyksellinen elämä, kokemuksellinen oppiminen ja näin parempi selviytyminen arjessa ja yhteiskunnassa.

Vanha Helsingintie 9, 00700 Helsinki
Asiakaspaikkamäärä 25
Henkilökunta paikalla: arkisin tai sovitusti
Vastaava ohjaaja: 050 404 0023
Henkilökunta: 050 404 0025, 050 404 0026

Opiskelijoiden harjoittelupaikat

Tällä hetkellä ei avoimia harjoittelupaikkoja opiskelijoille

Malmin päivätoimintakeskus tarjoaa kuntouttavaa ja avohoitoa tukevaa päivätoimintaa täysi-ikäisille helsinkiläisille mielenterveyskuntoutujille. Toiminta tukee toipumista, osallisuutta ja arkielämän taitoja. Toiminta tarjoaa virkistystä ja vaihtelua arkeen sekä auttaa vuorokausirytmin pitämisessä.

Huomioimme yksilöllisesti jokaisen palvelunkäyttäjän; sinä päätät mihin ryhmiin tai toimintaan osallistut. Meillä tulet nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäsi ja löydät paikkasi yhteisössä. Suosittuja ryhmiä ovat olleet musiikki-, taide-, retki- sekä erilaiset liikunta- ja keskusteluryhmät. Päivittäin toimivat lisäksi ruuanlaitto- ja kodinhoitoryhmät, jotka ylläpitävät omassa kodissa tarvittavia taitoja.

Päivätoiminnassa työskentelee kaksi ohjaajaa ja päivittäin toimintaan osallistuu 25 palvelunkäyttäjää. Toiminnassamme keskeistä on jokaisen palvelunkäyttäjän omien tavoitteiden tukeminen toivon näkökulmasta. Meillä on avoin, kannustava ja salliva ilmapiiri, jolla tuetaan ja rohkaistaan osallistumaan ja kokeilemaan uusia asioita elämässä. Toipuminen on jokaiselle mahdollista.

Ajankohtaista yksikössä

Luettavaa pyhiksi

22.12.2022 

 

Julkaisut liittyen Malmin päivätoimintakeskus

Scroll to Top
Vieritä ylös