Villa Borgis

Päivätoimintakeskus toimii yhteisöperiaatteella, jossa jokaisen jäsenen panos yhteisessä toiminnassa on merkityksellinen. Tavoitteena on vahvistaa jäsentemme toimintakykyä, tarjota elämyksiä sekä mahdollisuuksia kokemukselliseen oppimiseen ja lisätä tätä kautta yksilöllistä selviytymistä omassa arjessa… lue lisää alta.

Päivätoiminta

Villa Borgis

arkisin tai sovitusti

25

Linnavuorentie 13, 00950 Helsinki

040 056 0176

050 414 3138
Päivätoimintakeskus toimii yhteisöperiaatteella, jossa jokaisen jäsenen panos yhteisessä toiminnassa on merkityksellinen. Tavoitteena on vahvistaa jäsentemme toimintakykyä, tarjota elämyksiä sekä mahdollisuuksia kokemukselliseen oppimiseen ja lisätä tätä kautta yksilöllistä selviytymistä omassa arjessa ja yhteiskunnassa.

Toimintakeskuksessa ohjelma painottuu luoviin toimintoihin, kädentaitoihin ja kulttuuriin. Teemme kuvataidetta, kirjoitamme, harrastamme teatteri-ilmaisua, puutarhanhoitoa ja joogaa. Käsillä tekemisen taitoja opettelemme ja vahvistamme työpajapainotteisesti materiaaleina mm. savi, puu, metalli, lasi ja paperi. Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon kierrätys- ja luonnonmateriaaleja.

Vierailemme myös taidenäyttelyissä ja museoissa, käymme teatterissa sekä retkeilemme lähiympäristössä.

Toimintakeskuksessa on kaksi ohjaajaa ja lisäksi tuntityöntekijöitä. Keittiössä toimii työosuusrahalla yksi kuntoutuja/päivä huolehtien muun yhteisön avustamana aamupalasta, lounaasta ja päiväkahvista. Toimintaamme voi tulla tutustumaan soittamalla ja sopimalla ajan.

Rekrytointi:

Tällä hetkellä ei avoimia harjoittelupaikkoja opiskelijoille

Tehostettu palveluasuminen, ympärivuorokautinen tuki

Tuettu asuminen, tuki joka päivä + yöpartio

Tuettu asuminen, tuki virka-aikaan + yöpartio

Jälleenvuokraus

Niemikotisäätiön jälleenvuokraus tarjoaa helsinkiläisille mielenterveyskuntoutujille itsenäisen, henkilökohtaisen ja turvallisen asumismuodon.

Yöpäivystys

Puhelin
050 573 5658
tai 09 724 7327

Niemikotisäätiön yöpäivystystoiminta 
luotiin palvelunkäyttäjien tueksi.


Päivätoimintayksiköt

Valmennus- ja työtoimintayksiköt

Mieli Töihin -valmennusyksikkö

Vapaa-aika