Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Päivätoiminta

Toimintakeskus Villa Borgis

Avoin info Toimintakeskus Villa Borgiksessa perjantaina 2.12.2022 klo 12–12.30. Tervetuloa!

Niemikotisäätiön yksiköiden toiminnan lähtökohtana on toipumisorientaatio, jossa keskeisellä sijalla ovat palveluidenkäyttäjien oma päätöksenteko, kokemukset, tavoitteet ja toiveet. Toipumista tukee yhteisö, jossa jokaisen jäsenen panos on merkityksellinen. Tavoitteena on toimintakyvyn, itsetunnon ja luovuuden vahvistaminen, elämyksellinen elämä, kokemuksellinen oppiminen ja näin parempi selviytyminen arjessa ja yhteiskunnassa.

Linnavuorentie 13, 00950 Helsinki
Asiakaspaikkamäärä: 25
Henkilökunta paikalla: arkisin tai sovitusti
Vastaava ohjaaja: 050 404 0023
Henkilökunta: 040 056 0176 ja 050 414 3138
Työikäisille (18-65 v)

Opiskelijoiden harjoittelupaikat

Toimintakeskuksen ohjelma painottuu luoviin toimintoihin kuten kädentaitoihin ja taidelähtöisiin menetelmiin sekä osana luontoa toimimiseen. Ryhmissä tehdään mm. kuvataidetta, draamaharjoituksia ja puutarhatöitä, kirjoitetaan ja joogataan. Kädentaidoissa suositaan kierrätettyjä ja luonnosta kerättyjä materiaaleja.

Retkipäivinä vieraillaan erilaisissa kulttuuri-, taide- ja luontokohteissa. Lähiympäristön puisto- ja metsäalueille suuntautuvilla kävelyretkillä pääsee nauttimaan liikunnan ja luonnon hyvinvointia lisäävistä vaikutuksista.

Toimintakeskuksessa on kaksi ohjaajaa ja lisäksi tuntityöntekijöitä. Keittiössä on yhdelle kuntoutujalle/päivä mahdollisuus työosuusrahalla työskentelyyn. Työhön kuuluu aamupalan, lounaan ja päiväkahvin valmistaminen muun yhteisön avustamana. Toimintaamme voi tulla tutustumaan sopimalla ajan puhelimitse tai sähköpostitse.

Ajankohtaista yksikössä

Julkaisut liittyen Toimintakeskus Villa Borgis

1 ajatus aiheesta “Toimintakeskus Villa Borgis”

  1. Paluuviite: Niemikotisäätiön kesätoiminta - Niemikotisäätiö

Kommentointi on suljettu.

Vieritä ylös