Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Seikkailu

Värikästä Syksyä kaikille!

Kulttuuripaja ELVIKSEN syyskausi starttaa; luvassa on mm. improilua, tanssia, asahia, musisointia, strategia- ja lautapelejä, sekä tietokoneen huoltoa. Monenmoista mielenkiintoista toimintaa ja mahdollisuuksia kohtaamisiin on siis edessä.

Muistakaahan seikkailla ja tehdä löytöretkiä ihan arkisessakin ympäristössä! Luovan kirjoittamisen ryhmässä on kirjoitettu aiheesta ohessa oleva blogikirjoitus. Kirjoituksen myötä ELVIKSEN pitkäaikainen ohjaaja HeidiK siirtyy Niemikotisäätiössä toisiin työtehtäviin ja toivottaa kaikille tutuille ja tuntemattomille seikkailuntäyteistä syksyä!!!!

Kohti uusia seikkailuja!

Seikkailu

Olisiko tänään oikea päivä löytöretkeilyyn? Tai ehkä huomenna, ylihuomenna, ensi viikolla? Kävellä päämäärättä sinne minne nokka näytt…

Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös