Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Kulttuuripaja ELVIKSEN vuosi on startannut lupaavasti; kevätkautta suunnittelema…

Kulttuuripaja ELVIKSEN vuosi on startannut lupaavasti; kevätkautta suunnittelemassa oli toistakymmentä idearikasta vertaisohjaajaa – ja luvassa on niin vanhoja hyväksi todettuja toimintoja kuin paljon uutta ja mielenkiintoista toimintaa.
Mm. ASAHI-liikuntaa, luistelua, retket Luukkiin ja Uutelaan, talvista geokätköilyä, Tiffanylasitöitä, runopurkki, origameja, luovaa kirjoittamista, levyraati, YouTube-ryhmä, koirapäiviä, visiitti Lapinlahden Lähteeseen, djemben soittoa, lauta- ja korttipelejä, neuroryhmä, konsoli- ja pc-pelejä, tietokoneen huoltoa, punttista, bänditoimintaa, kuvataiteilua, tutustumiskäynti Luoviin, lauantaijamit, visiitti Kissakahvilaan, kädentaidollista työskentelyä TAIKA-ryhmässä, visiitti Kansallisteatterin PROSAK-proosaklubiin, talvileiri Iitissä, Valon päivän juhla! Jokaisessa ryhmässä on mahdollisuus oppia monia uusia tärkeitä taitoja ja löytää iloa ja inspiraatiota elämään – ja kohdata monia, monia uusia hienoja ihmisiä.

Seuraava kaikelle kansalle avoin infotuokio on keskiviikkona 20.1.2016 klo 10-11.
Tällöin kerromme toiminnastamme, ja voit tavata ELVIKSEN porukkaa! Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita!Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös