Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Kokemusasiantuntijat Kaisa, Päivi ja Anne osallistuivat tänään Kokoan eli koulut…

Kokemusasiantuntijat Kaisa, Päivi ja Anne osallistuivat tänään Kokoan eli koulutettujen kokemusasiantuntijoiden "Kokemusasiantuntijat goes pro" 8. kokoontumisajoihin.

Kokoontumisajot pidettiin G18-talossa, joka on uusrenessanssi tyylinen entinen koulurakennus Bulevardin ja Yrjönkadun kulmassa. Rakennus valmistui vuonna 1884 Helsingin suomalaisen tyttökoulun käyttöön. Rakennuksessa on toiminut myös Kuvataideakatemia.

Tilaisuudessa oli puhumassa muun muassa Esa Nordling Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta. Kokemusasiantuntijatoiminnassa on tärkeää osallisuus. Tämä on yhdessä tehtävää työtä, jota jaetaan useamman ihmisen kesken. Työtä jota kokemusasiantuntijat ja ammattilaiset tekevät yhdessä.

See Translation


Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös