Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Positiivinen palaute lämmittää ja vie eteenpäin

Niemikotisäätiön toiminnanjohtaja Seppo Eronen sai taannoin ilahduttavaa postia. Palvelunkäyttäjä Niemikotisäätiön Mieli Töihin® -yksiköstä halusi antaa palautetta kokemuksistaan säätiön palveluissa. Kirje oli kokonaisuudessaan kiittävä ja muistutti sisällöllään taas siitä, kuinka positiivinen palaute auttaa ihmistä parhaiten eteenpäin.

Säätiö noudattaa toiminnassaan toipumisorientaation periaatteita, joihin kuuluu toipujaa kunnioittava lähestymistapa. Pidämme tärkeänä sitä, että palvelunkäyttäjä on mahdollisimman paljon oman elämänsä sankari ja aktiivinen toimija ympäröivässä yhteisössä. Toipujan aktiviteetteihin suhtaudutaan kannustaen, kuunnellen ja myös aidosti uusiakin mahdollisuuksia avaten. Tämä toipuja oli saanut töitä ja odotti nyt entistä itsenäisempää asumista Niemikotisäätiön Jälleenvuokrausyksikössä.

Hienoa Mieli Töihin® -yksikkö ja kirjeen kirjoittajalle suuret kiitokset – tällaisella positiivisella palautteella meidänkin on hyvä jatkaa!

1 ajatus aiheesta “Positiivinen palaute lämmittää ja vie eteenpäin”

  1. Paluuviite: Positiivinen palaute lämmittää ja vie eteenpäin - Niemikotisäätiö - Niemikotisäätiö

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös