Niemikotisäätiön toiminnanjohtaja Seppo Eronen sai taannoin ilahduttavaa postia. Palvelunkäyttäjä Niemikotisäätiön Mieli Töihin® -yksiköstä halusi antaa palautetta kokemuksistaan säätiön palveluissa. Kirje oli kokonaisuudessaan kiittävä ja muistutti sisällöllään taas siitä, kuinka positiivinen palaute auttaa ihmistä parhaiten eteenpäin.

Säätiö noudattaa toiminnassaan toipumisorientaation periaatteita, joihin kuuluu toipujaa kunnioittava lähestymistapa. Pidämme tärkeänä sitä, että palvelunkäyttäjä on mahdollisimman paljon oman elämänsä sankari ja aktiivinen toimija ympäröivässä yhteisössä. Toipujan aktiviteetteihin suhtaudutaan kannustaen, kuunnellen ja myös aidosti uusiakin mahdollisuuksia avaten. Tämä toipuja oli saanut töitä ja odotti nyt entistä itsenäisempää asumista Niemikotisäätiön Jälleenvuokrausyksikössä.

Hienoa Mieli Töihin® -yksikkö ja kirjeen kirjoittajalle suuret kiitokset – tällaisella positiivisella palautteella meidänkin on hyvä jatkaa!

Tehostettu palveluasuminen, ympärivuorokautinen tuki

Tuettu asuminen, tuki joka päivä + yöpartio

Tuettu asuminen, tuki virka-aikaan + yöpartio

Jälleenvuokraus

Niemikotisäätiön jälleenvuokraus tarjoaa helsinkiläisille mielenterveyskuntoutujille itsenäisen, henkilökohtaisen ja turvallisen asumismuodon.

Yöpäivystys

Puhelin
050 573 5658
tai 09 724 7327

Niemikotisäätiön yöpäivystystoiminta 
luotiin palvelunkäyttäjien tueksi.


Päivätoimintayksiköt

Valmennus- ja työtoimintayksiköt

Mieli Töihin -valmennusyksikkö

Vapaa-aika