Päivi Savolaisen 17-osainen juttusarja ilmestyy kesän mittaan syksylle asti Niemikoti-yhteisön me-sivustolla. Päivi kertoo virkistävästi (ilman virallista jargonia!) kokemuksistaan ja minkälaisia näkemyksiä ne ovat hänelle vuosien mittaan tuottaneet.

“Kaikki alkoi osapuilleen siitä, kun lapsena leikkikaverini kanssa lähdettiin puistoon. Ideana oli varustaa nukkelastenrattaat sopivalla nukella ja sille tulevilla kamppeilla. Pakkasin tietysti apinan vaunuun; se oli lempileluni leikkikaverini leluista, jonka luota lähdettiin. Puistossa tajusin, että tämäpä noloa, nukkeni on apina. Ja siinä samassa tiesin, että on tyhmää ajatella mitä muut minusta ajattelevat. On parempi ottaa se lelu mukaan, mikä on kliffa ja nauttia leikkimisestä sen sijaan.”

Siinäpä elämänviisautta meille kaikille opittavaksi! Päivin juttusarjassa puhutaan suorin sanoin politiikasta, hengellisyydestä, lääkkeistä, mielisairaaloista, Helsingin kaupungista, Niemikotisäätiöstä, vapaasta tahdosta ja – tietenkin myös elämän tarkoituksesta.

Nautinnollisia lukuhetkiä!

Lue Päivin Skrokumenttia tästä >