Kulttuuripaja ELVIS toivottaa Kaikille Ystävilleen Levollista Pääsiäisen Aikaa. Muistakaa syödä mämmiä!

ELVIS on seuraavan kerran avoinna taas tiistaina 7.4.15.

Maaliskuu 2015 on takana; ELVIKSESSÄ se sisälsi mm. tutustumiskäynnin Helsingin Diakoniaopiston VALMA-koulutukseen, kuntonyrkkeilyn alkeita, punttista, rooli-, lauta- ja korttipelejä, korista Kisiksellä, kuvataiteilua, Tiffany-lasitöiden tekoa, luovaa kirjoittamista, origamien taittelua, konsoli- ja pc-pelejä, bänditoimintaa, kitaransoiton alkeiden opettelua, djemben soittoa, koirakaveri-päiviä, kädentaidollisia töitä (mm pääsiäisaskareita) Taika-ryhmässä, leffamusavisaa…ja tietty Jamit. Jameissa saimme nauttia mm perinnerummun suomasta tunnelmasta ja rentoutustuokiosta, jonka yksi kävijämme loihti paikalle..

Lisäksi maaliskuussa oli myös vertaistyönohjausta ja -suunnittelua, sekä Iitin leiriviikko Vuolenkosken kylässä KESÄHARJUN rauhassa, jolloin vierailtiin Heinolassa, Kilkkilän farmilla https://www.facebook.com/kilkkilanfarmi?fref=ts ja Hiidenvuorella. Myös mm. huovutusta, leffailtoja, raakaravintoherkkujen valmistusta, saunomista, kirjoittamista, revontulten ja auringonpimennyksen ihmettelyä…Meitä oli kaikenkaikkiaan reissussa 22 leiriläistä ja yksi koira 🙂 .

Elviksen KulttuuriApajassa vierailtiin Teatteri Kultsan LÄSKIT!-näytelmässä. Näytelmä sai positiivisen vastaaoton. Lämmin Kiitos Teatteri Kultsa! https://www.facebook.com/teatterikultsa?fref=nf
Arvostamme suuresti sitä, että saamme välillä vapaalippuja näytöksiin! Hieno ele.

Saimme nauttia myös KulttuuriApaja-esityksestä ELVIKSEN omissa tiloissa, kun Mirjami Heikkinen esitti maaliskuussa meille runoteoksensa “Katso Peiliin! Kuka katosi?”. Lämmin kiitos ja kumarrus hienosta esityksestä taiteilijalle!!! Tervetuloa uudestaankin!

Maaliskuussa meillä aloitti työharjoittelunsa myös toimintaterapeuttiopiskelija, joka on ilonamme koko loppukevään!
Meillähän on myös Seesamin työharjoittelija harjoittelussa koko kevään.

Uusin vertaisohjaajakoulutusryhmä (5. vuosikurssi) aloitti vo-opintonsa maanantaina 30.3. Kolmetuntinen koulutuskerta sujahti läpi vauhdilla ja päästiin jo käsittelemään mm ELVIKSEN historiaa, sekä keskeistä terminologiaa ja yhteisiä pelisääntöjä. Seuraavaksi siirrytäänkin jo toiminnallisen ryhmän suunnitteluun. Eli asioiden ytimessä ollaan…

Maaliskuussa oli myös kaikelle kansalle avoin kuukausittainen infotuokio, jossa olikin runsaasti osanottajia.
Huhtikuussa infotuokiota ei järjestetä, vaan seuraava avoin info on heti toukokuun alussa, keskiviikkona 6.5.klo 10-11.

Huhtikuussa alkaa toden teolla toukokuisen Pietarin matkan suunnittelu ja valmistelu. Kolmipäiväiselle matkalle on lähdössä kymmenisen elvisläistä. Osallistumme Pietarissa järjestettävään mielenterveyskuntoutujien kulttuurifestivaaliin – ja pääsemme kertomaan toiminnastamme ja esittelemään taiteellista antiamme.

Kuva: Iitin Vuolenkoskelta, vierailuretkeltämme Kilkkilän farmille.Avaa Facebookissa