Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Huhtikuu 2015 on viikko sitten jäänyt taa! Pietarin Kulttuurifestari-reissu on t…

Huhtikuu 2015 on viikko sitten jäänyt taa!
Pietarin Kulttuurifestari-reissu on tuottanut sen verran kiirettä ja vipinää, että nyt vasta tulee huhtikuun koostetta elviksen meiningeistä 🙂 !!!
Kulttuuripaja ELVIKSEN elämä sisälsi huhtikuussa mm seuraavanlaisia juttuja:
Tutustujia kävi (niin infotuokiossa kuin muutenkin Elviksessä koko kuun aikana) todella paljon ….Luovan kirjoittamisen ryhmässä on kirjoiteltu mm. teemoista “Muisto” ja “Silta”….Korista on pelattu Kisiksellä tuttuun tapaan….Punttisali on ollut niin kuntopiirin ja punttistouhujen näyttämönä kuin kuntonyrkkeilyn alkeidenkin käytössä…..Kesyrotat STELLA & MABON vierailivat omistajansa kera ELVIKSESSÄ <3 ....Biisiverstasta käynnisteltiin....Kuvataiteilua duunailtu Harjussa mm akryylivärein ja pastelliliiduin....Taika-ryhmässä on tehty kädentaidollisia töitä eli väkerrettiin mm. VAPPU-naamareita.....Origameilua harjoiteltu! (Eikä oo muuten mikään helppo toiminta! Kehittää hahmottamiskykyä!)....Bändisoitantaa ollut niin soulin kuin raskaamman rockin ja pop-balladien muodossa....Kitaroinnin alkeita...Djemben soitantaa....Venyttelyjumppaa....Konsoli- ja pc-pelejä, sekä atk-taitojen hiomista Pelitalolla....Lauta- ja korttipelien pelaamista (mm. Go!, Trivial Pursuit!, RISK! ja Scrabble!)...Karaokelaulantaa....Vertaisohjaajakoulutusta mm. teemalla "ryhmän sisällön suunnittelu".... Vertaistyönohjausta....Leffojen katselua...ja tietty MONIÄÄNIROCK! Porvoossa!...sekä Pietariin lähdön valmistelua! JA olihan meillä tietty JAMITKIN huhtikuussa 🙂 ELI takana hieno huhtikuu, tervetuloa toukokuu & kevät! VALOISAA, LEMPEÄÄ JA MUKAVAA ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE!!! tv elviksen väki!


Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös