Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Esittelyssä Lauri Simonen

Tapaamme Lauri Simosen, 63 v. Niemikotisäätiön Malmin päiväkeskuksessa. Hän on pitkäaikainen päiväkeskuksen asiakas, joka esittäytyy piirtäjäksi ja runoilijaksi. Lauri käy päivätoimintakeskuksessa kolmesti viikossa ja tämän lisäksi keskusteluryhmissä Majakka-yhdistyksessä. Kotona asuvan Laurin päivät kuluvat muutoin lähinnä talousaskareiden merkeissä.

”Niemikotisäätiö on vaikuttanut elämääni terapeuttisella tavalla. Toiminnasta on ollut hyötyä. Pysyn psyykkisesti kasassa”, Lauri toteaa. Hänen mielestään Niemikotisäätiön toiminnassa arvokkainta on juuri ihmisten auttaminen ja tukeminen. Hän toivoo Niemikotisäätiöltä tukea ja apua normaalielämään. Tulevaisuuden suunnitelmissa on yhteenvedon tekeminen tähänastisista elämänkokemuksista.

Lopuksi Lauri haluaa lähettää terveisiä äitinsä suvun, Hannikaisen sukuseuralle. ”He ovat lahjakkaita ihmisiä. Niemikotisäätiössäkin työskentelee lahjakkaita ihmisiä. Haluan lähettää kiitoksia myös Auroran työ- ja toimintakeskuksen vastaavalle ohjaajalle Leena Rantasalolle, että olen selvinnyt tähän asti elämässä”.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös