Villa Borgiksen takapihalle saapui 17.8. toistakymmenhenkinen, iloinen porukka. Tapahtuma oli avoin Niemikotisäätiön palvelunkäyttäjille.

Pihan grillijuhlissa nautittiin herkullisesta ruoasta ja hyvästä seurasta rennossa ja mukavassa ilmapiirissä. Tunnelma oli leppoisa ja kesäinen. Grillissä kypsyivät varhaiskaalilohkot ja erilaiset makkarat. Jälkiruoaksi oli varattu itseleivottua pullaa ja Borgiksen keittiössä keitettiin hyvät kahvit.

Vieraileva partiolainen kertoi meille telttailusta ja eräelämästä. Saimme seurata partioteltan pystytystä. Ohjelmassa oli myös saunomista ja jalkakylpyjä – ja kerrottiinpa keskenämme paljon hyviä ja kiinnostavia kesäjuttuja.

Tapahtuma ideoitiin taiteiden yön innoittamana ja ehkä ensi vuonna innostumme jo yöpymäänkin tutulla pihalla joko teltassa tai ihan vaan riippumatossa.

Kaikille avoimet syystalkoot järjestetään ma 02.10. klo 12–16

Villa Borgiksen ainutlaatuisessa miljöössä voit osallistua ryhmätoimintaan tai vain viettää päivää muiden mukana. Marraskuuksi tiedossa erilaista ohjelmaa mm. Helppoa liikkumista keskiviikkoiltapäiviin ja Helsinki tutuksi -retket aina torstaisin. Kysy tarkemmat tiedot retkistä ja ilmoittaudu.

Nähdään pian!