Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Niilon vapaa vertais-chat on aina auki ja kokemus­asian­tuntijoiden vetämä chat-kahvila ti klo 17 ja la klo 14.

Lue lisää >

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Yksinasuvien tuki ei jätä ketään yksin

Turvallisuuden takaamiseksi ja suositusten mukaisesti Niemikotisäätiö on sulkenut toiminta- ja työyksiköittensä ovet epidemian ajaksi. Koska näistä ovat monet palvelunkäyttäjät saaneet tärkeimpiä sosiaalisia kontakteja arjessa, säätiössä perustettiin tiimi, joka tekee epidemian aikana kotikäyntejä. Haluamme varmista, ettei kukaan jää yksin tässä vaikeassa tilanteessa.

Ensimmäisellä käynnillä tavattiin Jari ja iäkkäämpi yksin asuva Pertti, jotka osoittivat liikutusta ja kiitollisuutta kotikäynnistä. He kokivat tärkeäksi tällaiset kohtaamiset, “kun tuntuu, että kaikki paikat ovat kiinni eikä nyt pääse mihinkään missä on tottunut käymään. Eikä tässä tiedä milloin asiat taas normalisoituvat”. Jari kertoi lisäksi, että “tämä palvelu auttaa jaksaman, kun ei tiedä kuinka kauan tämä kestää”.

Kaivatessasi tukea, voit ottaa yhteyttä ohjaajaasi tai säätiön arkipäivisin klo 9–17 toimivaan puhelin-tukichattiin, 050 404 0022. Lue lisää >

Jos tarvitset tukea, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

1 ajatus aiheesta “Yksinasuvien tuki ei jätä ketään yksin”

  1. Avatar

    Hienoa ja uhrautuvaista toimintaa teiltä. Mahtava juttu !

    Itse olen yksin asuva, mutta kun omaan sekä sosiaalisen että erakkoluonteen, olen aina viihtynyt omissa oloissani yksin (kahden kissan kanssa), joten jo kuukauden kestänyt eristäytyminen (kauppa- ja apteekkikäyntejä lukuunottamatta lähiapteekissa) ei ole vaikuttanut elämääni/mielialaani mitenkään, varsinkaan kun lääkitys on kohdillaan.

    Tsemppiä teille kaikille !
    T. Jukkis

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös