koronaepidemian aikana
arkisin 10–17
numerossa 050 404 0022

Jos kaipaat tietoa tai tukea, korona huolestuttaa tai jokin muu asia askarruttaa sinua tilanteessasi, pieni chättäily voi auttaa.
Käytä mieluiten WhatsApp-sovellusta,
mutta tavalliset tekstiviestitkin ovat ok 🙂

Lue lisää >

Yksinasuvien tuki ei jätä ketään yksin

Turvallisuuden takaamiseksi ja suositusten mukaisesti Niemikotisäätiö on sulkenut toiminta- ja työyksiköittensä ovet epidemian ajaksi. Koska näistä ovat monet palvelunkäyttäjät saaneet tärkeimpiä sosiaalisia kontakteja arjessa, säätiössä perustettiin tiimi, joka tekee epidemian aikana kotikäyntejä. Haluamme varmista, ettei kukaan jää yksin tässä vaikeassa tilanteessa.

Ensimmäisellä käynnillä tavattiin Jari ja iäkkäämpi yksin asuva Pertti, jotka osoittivat liikutusta ja kiitollisuutta kotikäynnistä. He kokivat tärkeäksi tällaiset kohtaamiset, “kun tuntuu, että kaikki paikat ovat kiinni eikä nyt pääse mihinkään missä on tottunut käymään. Eikä tässä tiedä milloin asiat taas normalisoituvat”. Jari kertoi lisäksi, että “tämä palvelu auttaa jaksaman, kun ei tiedä kuinka kauan tämä kestää”.

Kaivatessasi tukea, voit ottaa yhteyttä ohjaajaasi tai säätiön arkipäivisin klo 9–17 toimivaan puhelin-tukichattiin, 050 404 0022. Lue lisää >

Jos tarvitset tukea, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Kommentoi

Huomaathan, että kommenttisi tulee julkisesti näkyviin nimelläsi. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös