Verkkokauppa

Ompelimosta Niemikotisäätiön verkkokaupan suunnannäyttäjä – tervetuloa ostoksille! Niemikotisäätiölle perustettiin eettinen ja ekologinen verkkokauppa osoitteeseen https://kauppa.niemikoti.fi. Ompelimon kuntoutujat osallistuvat itse tuotekehittelyyn, ideointiin ja valmistukseen usein aivan alusta loppuun asti. Onnistumisen ilo… lue lisää alta.

Verkkokauppa

Ompelimosta Niemikotisäätiön verkkokaupan suunnannäyttäjä – tervetuloa ostoksille!

Niemikotisäätiölle perustettiin eettinen ja ekologinen verkkokauppa osoitteeseen https://kauppa.niemikoti.fi.

Ompelimon kuntoutujat osallistuvat itse tuotekehittelyyn, ideointiin ja valmistukseen usein aivan alusta loppuun asti. Onnistumisen ilo ja osallisuus yhteisöön ovat iso osa niin kuntoutumista kuin voimaantumistakin.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään pääasiassa kierrätysmateriaaleja. Niemikotisäätiön toiminta myös verkkokaupan osalta on voittoa tavoittelematonta ja tähtää aina kuntoutujan hyvinvoinnin lisäämiseen ja toipumiseen. Toiminta on avointa ja läpinäkyvää ja toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan Ompelimoon.

Verkkokauppaa kehitetään tulevina vuosina koskemaan myös muuta säätiön toimintaa. Tuotteistoon on suunnitteilla myös mm. muuttopalvelut, siivous, catering ja muut ruokatilauspalvelut.

Rekrytointi:

Tällä hetkellä ei avoimia harjoittelupaikkoja opiskelijoille

Tehostettu palveluasuminen, ympärivuorokautinen tuki

Tuettu asuminen, tuki joka päivä + yöpartio

Tuettu asuminen, tuki virka-aikaan + yöpartio

Jälleenvuokraus

Niemikotisäätiön jälleenvuokraus tarjoaa helsinkiläisille mielenterveyskuntoutujille itsenäisen, henkilökohtaisen ja turvallisen asumismuodon.

Yöpäivystys

Puhelin
050 573 5658
tai 09 724 7327

Niemikotisäätiön yöpäivystystoiminta 
luotiin palvelunkäyttäjien tueksi.


Päivätoimintayksiköt

Valmennus- ja työtoimintayksiköt

Mieli Töihin -valmennusyksikkö

Vapaa-aika