Verkkokauppa

Verkkokauppa

Niemikotisäätiön yksiköiden toiminnan lähtökohtana on toipumisorientaatio, jossa keskeisellä sijalla ovat palveluidenkäyttäjien oma päätöksenteko, kokemukset, tavoitteet ja toiveet. Toipumista tukee yhteisö, jossa jokaisen jäsenen panos on merkityksellinen. Tavoitteena on toimintakyvyn, itsetunnon ja luovuuden vahvistaminen, elämyksellinen elämä, kokemuksellinen oppiminen ja näin parempi selviytyminen arjessa ja yhteiskunnassa.

Ompelimosta Niemikotisäätiön verkkokaupan suunnannäyttäjä – tervetuloa ostoksille!

Niemikotisäätiölle perustettiin eettinen ja ekologinen verkkokauppa osoitteeseen https://kauppa.niemikoti.fi.

Henkilökunta paikalla:

Opiskelijoiden harjoittelupaikat

Tällä hetkellä ei avoimia harjoittelupaikkoja opiskelijoille

Ompelimon kuntoutujat osallistuvat itse tuotekehittelyyn, ideointiin ja valmistukseen usein aivan alusta loppuun asti. Onnistumisen ilo ja osallisuus yhteisöön ovat iso osa niin kuntoutumista kuin voimaantumistakin.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään pääasiassa kierrätysmateriaaleja. Niemikotisäätiön toiminta myös verkkokaupan osalta on voittoa tavoittelematonta ja tähtää aina kuntoutujan hyvinvoinnin lisäämiseen ja toipumiseen. Toiminta on avointa ja läpinäkyvää ja toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan Ompelimoon.

Verkkokauppaa kehitetään tulevina vuosina koskemaan myös muuta säätiön toimintaa. Tuotteistoon on suunnitteilla myös mm. muuttopalvelut, siivous, catering ja muut ruokatilauspalvelut.

Ajankohtaista yksikössä

Huhtikuun rappushaaste

01.04.2023 

 

Luettavaa pyhiksi

22.12.2022 

 

Julkaisut liittyen Verkkokauppa

Scroll to Top
Vieritä ylös