Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Viikon bändipaita nähtiin tänään työtoiminnassa. Paidan haltija ei halunnut itse…

Viikon bändipaita nähtiin tänään työtoiminnassa. Paidan haltija ei halunnut itse kuvaan, mutta The Clashin London Calling- paidasta sai ottaa kuvan. Paidassa oleva kuva on Pennie Smithin ottama ja se on valittu kaikkien aikojen parhaaksi rockvalokuvaksi. Mainittakoon myös se, että Smith piti itse kuvaa teknisesti epäonnistuneena. Mutta joskus tunnelma merkitseekin enemmän kuin tekninen toteutus. Pätee toisinaan muuhunkin kuin valokuvaukseen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös