Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Kuvassa voi olla tähtisilmä ja luonto

Viikko kerrallaan eteenpäin tätä poikkeuksellista aikaa. Yli vuosi kaikkea muuta…

Viikko kerrallaan eteenpäin tätä poikkeuksellista aikaa. Yli vuosi kaikkea muuta kuin normaalia ja se on monelle sama, kuin uusi alku sitten, kun pääsemme taas avaamaan toimintaa. Jaksamista! 💛 Etäkahvilat siis jatkuvat, etävalmennusryhmä on käynnissä ja uusi hyvinvoinnin ABC alkamassa, soita ja kysy lisää, jos kiinnostaa! Muistathan, että saa soittaa myös ilman varsinaista asiaa!
p. 050 4066 500
Onneksi ollaan rokotuksissa hyvässä vauhdissa ja lämpöisemmät säät tulevat kevään myötä koronasta riippumatta!
Alla vielä uusintana ilmaisten maskien jakelupisteet ja voimassa olevat suositukset ja rajoitukset. https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/koronaneuvonta/kasvomaskit/jakelupisteet https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/koronaneuvonta/voimassa-olevat-suositukset-ja-rajoitukset

Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös