koronaepidemian aikana
arkisin 10–17
numerossa 050 404 0022

Lue lisää >

Niilon vapaa vertais-chat on aina auki ja kokemus­asian­tuntijoiden vetämä chat-kahvila ti klo 17 ja la klo 14.

Lue lisää >

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Varotoimenpiteemme korona-tartuntariskin minimoimiseksi

Koska koronavirustartuntojen määrä on Suomessa kasvussa ja palvelunkäyttäjämme ovat herkkiä infektioille, olemme tarkistaneet ohjeistustamme. Varotoimenpiteidemme tarkoituksena on minimoida mahdolliset tartuntariskit ja varmistaa palvelunkäyttäjiemme turvallisuus. Henkilökunnan kohdalla seuraamme HUS:in toimintaohjeita perusterveydenhuoltoon ja yksityissektorille.

On erittäin tärkeää toimia yhdessä välttääksemme infektioiden leviäminen. Tämä koskee yhtä lailla kausiluonteista influenssaa kuin uutta koronavirusta (Covid-19). Mikäli sinulla ilmenee hengitystieinfektion tai muun tartuntataudin oireita, toivomme, että et tule kipeänä vierailemaan meillä. 

Jos olet matkustanut alueilla, joilla Covid-19 on levinnyt, on tärkeää, että et vieraile meillä 14 päivän sisällä kotiin saapumisesta. Ajantasaisen tiedon niistä alueista, joita rajoitus koskee, saat Ulkoministeriön verkkosivuilta osoitteesta www.um.fi.

Jos et ole matkustellut ja olet oireeton, pidäthän silti erityisen hyvää huolta käsihygieniasta aina vieraillessasi meillä.

Niemikotisäätiö seuraa THL:n, HUS:in ja Valtioneuvoston asettamia ohjeita tiiviisti ja tiedotamme tilanteiden muuttuessa lisää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös