koronaepidemian aikana
arkisin 10–17
numerossa 050 404 0022

Jos kaipaat tietoa tai tukea, korona huolestuttaa tai jokin muu asia askarruttaa sinua tilanteessasi, pieni chättäily voi auttaa.
Käytä mieluiten WhatsApp-sovellusta,
mutta tavalliset tekstiviestitkin ovat ok 🙂

Lue lisää >

Varotoimenpiteemme korona-tartuntariskin minimoimiseksi

Koska koronavirustartuntojen määrä on Suomessa kasvussa ja palvelunkäyttäjämme ovat herkkiä infektioille, olemme tarkistaneet ohjeistustamme. Varotoimenpiteidemme tarkoituksena on minimoida mahdolliset tartuntariskit ja varmistaa palvelunkäyttäjiemme turvallisuus. Henkilökunnan kohdalla seuraamme HUS:in toimintaohjeita perusterveydenhuoltoon ja yksityissektorille.

On erittäin tärkeää toimia yhdessä välttääksemme infektioiden leviäminen. Tämä koskee yhtä lailla kausiluonteista influenssaa kuin uutta koronavirusta (Covid-19). Mikäli sinulla ilmenee hengitystieinfektion tai muun tartuntataudin oireita, toivomme, että et tule kipeänä vierailemaan meillä. 

Jos olet matkustanut alueilla, joilla Covid-19 on levinnyt, on tärkeää, että et vieraile meillä 14 päivän sisällä kotiin saapumisesta. Ajantasaisen tiedon niistä alueista, joita rajoitus koskee, saat Ulkoministeriön verkkosivuilta osoitteesta www.um.fi.

Jos et ole matkustellut ja olet oireeton, pidäthän silti erityisen hyvää huolta käsihygieniasta aina vieraillessasi meillä.

Niemikotisäätiö seuraa THL:n, HUS:in ja Valtioneuvoston asettamia ohjeita tiiviisti ja tiedotamme tilanteiden muuttuessa lisää.

Kommentoi

Huomaathan, että kommenttisi tulee julkisesti näkyviin nimelläsi. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös