Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Valoisa tarina pimeään aikaan

Samu Kauppi valmistui Helsinki Business Collegesta parhailla mahdollisilla arvosanoilla. Hän suoritti tieto-ja viestintätekniikan perustutkinnon. Tällaiset hetket ovat aina muistutuksena siitä miksi tätä kuntoutustyötä tehdään. Niemikotisäätiön toiminnanjohtaja Seppo Eronen pääsi myös juhlistamaan 18.2. pidettyä tilaisuutta.

Samu oli oppisopimuskoulutuksessa Mieli Töihin -valmennuksessa ja teki jakson aikana mm. 3D-simulaation Mieli Töihin -yksiköstä. Samu myös opettipienryhmää Blender-ohjelman käytössä ja sai loistavaa palautetta opetustaidostaan ja muiden huomioimisesta.

Toivotamme Samulle kaikkea hyvää hänen matkallaan kohti tulevia haasteita!

Kuvassa vasemmalta Seppo Eronen, Samu Kauppi ja Timo Heinilä.

Tämä artikkeli on hieman muokattu Timo Heinilän kirjoitus Mieli Töihin -yksikön Facebook-sivulta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös