Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Uudistunut ympäristötyöryhmä valitsi vuoden 2020 ekoteon

Niemikotisäätiön ympäristötyöryhmä kokoontui viimeiseen kokoukseensa ennen kesätaukoa. Kun työryhmän jäsenet Sofianna Kortesaari Jälleenvuokrauksesta lähtee opiskelemaan ja Leena Rantasalo Valtti Valmennuksesta jää vuorotteluvapaalle, oli hienoa saada kaksi uutta ympäristötyöstä innostunutta mukaan. Jälleenvuokrauksessa vuoden alussa aloittanut Anne Jukkara ja Suvi Niskanen Eiran asumispalveluyksiköstä jatkavat ja kehittävät säätiön ympäristötyötä edelleen.

Niemikotisäätiön ympäristötyöryhmä
heinäkuu 2021->

  • Arja Hacklin-Markiala
  • Anne Jukkara
  • Katja Lampela
  • Suvi Niskanen
  • Jouni Nisula
  • Roosa Ruotsalainen

Vuoden ekoteoksi valittiin ”Visio: Kohti paperitonta toimistoa”, joka saatiin Eiran asumiskuntoutusyksiköstä.

Eiran valitsemiseen mainiot perusteet olivat seuraavat:

“Eirassa pyritään eroon turhista tulosteista ja hyödynnetään esim. IMS-järjestelmää tärkeiden dokumenttien tallentamiseen. Eira on luonut IMS:iin omia kansioita muun muassa yhdessä sovituista käytännöistä, sekä ympäristöasiatkin tallennetaan nykyisin vain omaan IMS-kansioon. Tavoitteena on hiljalleen pyrkiä eroon epämääräisistä kansioista, vihoista ja tulosteista, ja saada informaatio tallennettua koneelle. Pyrimme parhaamme mukaan välttämään paperin kulutusta. Välttämättömiin tulosteisiin Eirassa on käytössä kierrätetty eko-paperi, johon tulostamme kaksipuolisesti ja vain tarvittavat sivut. Mahdolliset virheelliset/turhat tulosteet jatkokäytämme muistilappujen muodossa.”

Suvi Niskanen, Eiran asumispalveluyksikkö

Hienoa Eira ja onnea ja menestystä jatkossakin ympäristötyöhön!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös