Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Touhukasta toukokuuta!

Niemikotisäätiön ympäristötyöryhmän teemakuukausi touhukas toukokuu on nimensä mukaisesti täynnä kevätpuuhaa.

Kaupunkiviljelyä Malmilla

Kaupunkiviljelyryhmät (Green Care -toimintaa) aloittivat 5.5. Malmin päivätoimintakeskuksen kupeessa sijaitsevalla yhteispellolla. Ryhmät järjestetään yhteistyössä Perhon liiketalousopiston Green City Farm -toiminnan kanssa. Ryhmään osallistuvat oppivat kestävästä kehityksestä, yhteispeltotoiminnasta ja luonnon hyvinvointivaikutuksista. Ryhmät toimivat toukokuusta syyskuuhun ja lopuksi pidetään sadonkorjuumarkkinat 17.9.2022. Ilahduttavaa peltotoiminnassa on myös se, että satoa hyödynnetään Niemikotisäätiön Haagan toimintatalon ruokatarjoilussa.

Ekologisen kodinhoidon ja siivoamisen kurssi

Anna Ali-Mattila piti Haagan toimintatalossa kurssin ympäristöä säästävästä kodinhoidosta. Kurssilla opittiin myös tekemään itse pesuaineita – ympäristön lisäksi voidaan siis säästää pienellä vaivannäöllä myös kukkaroa!

Oheisissa kuvissa pesuainekokkailun raaka-aineita, mm. ruokasoodaa, sitruunaa ja tuoksuaromeja. Kurssista innostuttiin niin paljon, että sitä aiotaan pitää muissakin yksiköissä.

Intoa kaikille toukokuun touhuihin!

Tutustu tarkemmin Niemikotisäätiön ympäristöteemoihin >

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös