Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Toivotamme Valtti Valmennuksen uuden työvalmentajan Emma Heikkisen tervetulleeks…

Toivotamme Valtti Valmennuksen uuden työvalmentajan Emma Heikkisen tervetulleeksi!

"Olen 39-vuotias Valtti Valmennuksen uusi työvalmentaja. Koulutukseltani olen sosionomi sekä puuseppä, joista jälkimmäinen on jäänyt harrastukseksi. Parhaillaan suoritan työvalmentajan erikoisammattitutkintoa ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, valmistun ensi syksyyn mennessä.

Mielenterveysalalla työvuosia on kertynyt 14 vuotta, ensin asumispalveluissa ja viimeiset pari vuotta olen työskennellyt toiminnallisen kuntoutuksen puolella. Niemikotisäätiössä olen viihtynyt kaiken kaikkiaan jo yhdeksän vuoden ajan.

Työvalmentajana koen olevani kannustava ja ratkaisukeskeinen. Uskon, että jokaisella ihmisellä on oma paikkansa yhteisössä ja jokaiselle pitäisi antaa mahdollisuus osallistua omalla tavallaan ja omien voimavarojensa puitteissa toimivan yhteiskunnan rakentamiseen. Työvalmentajana teen töitä sen eteen, että näitä mahdollisuuksia aukeaa.

Vapaa-ajalla tykkään liikkua mahdollisimman paljon luonnossa, sillä koen saavani luonnosta sellaista energiaa, mitä muualta ei saa.

Lopuksi viesti sinulle, joka mietit työllistymiseen tai koulutukseen liittyviä asioita ja koet tarvitsevasi tukea tavoitteidesi saavuttamisessa, ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä mitä mahdollisuuksia tilanteessasi olisi ?."

emma.heikkinen@niemikoti.fi
p. 050 4497428

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös