Toivotamme Valtti Valmennuksen uuden työvalmentajan Emma Heikkisen tervetulleeksi!

"Olen 39-vuotias Valtti Valmennuksen uusi työvalmentaja. Koulutukseltani olen sosionomi sekä puuseppä, joista jälkimmäinen on jäänyt harrastukseksi. Parhaillaan suoritan työvalmentajan erikoisammattitutkintoa ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, valmistun ensi syksyyn mennessä.

Mielenterveysalalla työvuosia on kertynyt 14 vuotta, ensin asumispalveluissa ja viimeiset pari vuotta olen työskennellyt toiminnallisen kuntoutuksen puolella. Niemikotisäätiössä olen viihtynyt kaiken kaikkiaan jo yhdeksän vuoden ajan.

Työvalmentajana koen olevani kannustava ja ratkaisukeskeinen. Uskon, että jokaisella ihmisellä on oma paikkansa yhteisössä ja jokaiselle pitäisi antaa mahdollisuus osallistua omalla tavallaan ja omien voimavarojensa puitteissa toimivan yhteiskunnan rakentamiseen. Työvalmentajana teen töitä sen eteen, että näitä mahdollisuuksia aukeaa.

Vapaa-ajalla tykkään liikkua mahdollisimman paljon luonnossa, sillä koen saavani luonnosta sellaista energiaa, mitä muualta ei saa.

Lopuksi viesti sinulle, joka mietit työllistymiseen tai koulutukseen liittyviä asioita ja koet tarvitsevasi tukea tavoitteidesi saavuttamisessa, ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä mitä mahdollisuuksia tilanteessasi olisi ?."

emma.heikkinen@niemikoti.fi
p. 050 4497428

Tehostettu palveluasuminen, ympärivuorokautinen tuki

Tuettu asuminen, tuki joka päivä + yöpartio

Tuettu asuminen, tuki virka-aikaan + yöpartio

Jälleenvuokraus

Niemikotisäätiön jälleenvuokraus tarjoaa helsinkiläisille mielenterveyskuntoutujille itsenäisen, henkilökohtaisen ja turvallisen asumismuodon.

Yöpäivystys

Puhelin
050 573 5658
tai 09 724 7327

Niemikotisäätiön yöpäivystystoiminta 
luotiin palvelunkäyttäjien tueksi.


Päivätoimintayksiköt

Valmennus- ja työtoimintayksiköt

Mieli Töihin -valmennusyksikkö

Vapaa-aika