Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Kuva AKKU-yksikön pihan "pörriäismökistä"

Toimiva ja viihtyisä ympäristö on tärkeä osa toipumista

Niemikotisäätiön yksiköissä koronarajoitusten aiheuttama toimintatauko käytettiin hyödyksi mm. tiloja kunnostamalla. 

Myllypadon toimistoa uusittiin, Villa Borgiksessa maalattiin seiniä, remontoitiin lattioita ja uusittiin huonekaluja ja mattoja. Myös Kulttuuripaja ELVIKSEN seinät saivat uuden uutukaiset pinnat.

Kesäharjussa tehtiin järeämpää remonttia; saunan, suihkuosaston ja pukuhuoneen lattiat ja kaadot uusittiin, pesutiloihin asennettiin suihku, katto korjattiin ja lopuksi vielä ulkomaalattiin koko rakennus. Nyt taas Niemikotisäätiön leiriläisten saunominen onnistuu hyvissä oloissa. 

Toimintaa on kesäkuun ajan käynnistelty hienoissa oloissa ja nyt vielä kesä tuo parhaimpaansa yksiköihin, joissa luonto on lähellä. Mm. AKKU-yksikön pihaa on luonnonmukaistettu ja näin jätetty paljon tilaa pörriäisille ja perhosille.

Luonto on kukkeimmillaan – hienoa kesän alkua kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös