Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Toimintatalon kiinni olo jatkuu vielä helmi- ja maaliskuun ajan. Ohjaajat ovat t…

Toimintatalon kiinni olo jatkuu vielä helmi- ja maaliskuun ajan. Ohjaajat ovat tavoitettavissa puhelimitse. Meille voi myös laittaa ehdotuksia siitä millaista etätoimintaa toivoisitte meidän järjestävän kiinni olon ajan.

Torstaina 28.1. on mahdollista osallistua etärentoutukseen Teamsin kautta klo 12.-12.15. Lähetä sähköpostiosoitteesi haaga@niemikoti.fi niin saat sähköpostiisi linkin rentoutushetkeen. Rentoutushetken tarjoavat kokemusasiantuntija Sanna ja avustajana ohjaaja Minna.

Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös