Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Tässä vielä tunnelmia viime viikkoiselta Kesäharjun leiriltä. Mukana oli kaikenk…

Tässä vielä tunnelmia viime viikkoiselta Kesäharjun leiriltä. Mukana oli kaikenkaikkiaan 29 osallistujaa ja lisäksi vielä keskiviikkona iloiseen joukkoon liittyi 8 päiväkävijää, Oli ihana viikko. Nautimme jokaisesta hetkestä! Ohjelma oli erittäin monipuolinen ja sisälsi mm bingoa, olympialaiset, käsihoitoa, mölkkykilpailua, musiikkihetkeä, tietokilpailua, kävelyretkiä, karaokea, minigolfia.. Lämmin kiitos erityisesti aktiivisille vertsikoillemme! Tietenkin myös saunottiin ja grillattiin. Uuteen Vuolenkoskihalliin oli mukava mennä kuntosalille ja jumppaamaan. Lepäilyynkin jäi hyvin aikaa. Meillä oli todella, teemamme mukaan, hyvänolonleiri!Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös