Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Tampereen Pallo-Karhut uusi mestaruutensa

Niemikotisäätiön ja käsipalloliiton järjestämä mielenterveyskuntoutujien SM-käsipalloturnaus pelattiin Ruskeasuolla torstaina 11.4.2019.

Tänä vuonna mukana oli kolme joukkuetta, Tampereen Pallo-karhut, Vaisaari sekä Mehiläinen. Turnauksen voittajaksi selviytyi puhtaalla pelillä, yhtenäisesti joukkueena pelannut Pallo-karhut, uusien viime vuotisen mestaruutensa. Hopeaa otti Mehiläisen joukkue häviten ainoastaan mestareille. Vaisaari esitti myös hienoja otteita, mutta kärsi otteluissa niukkoja tappioita ja joutui tyytymään pronssiin tällä kertaa. Säätiön omaa joukkuetta ei tänä vuonna valitettavasti saatu jalkeille, yrityksestä huolimatta.

Osallistujajoukkueilla oli myös upea mahdollisuus päästä seuraamaan samana iltana pelattua Suomen sekä Bosnia ja Hertsegovinan välistä käsipallon miesten EM-karsintaottelua käsipalloliiton kutsumina vieraina.

Onnea mestaruudesta Tampereen Pallo-Karhuille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös