Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Peltoryhmän ensimmäinen kerta

5.5.2022 kokoonnuttiin aivan ensimmäistä kertaa

Ensimmäisellä kerralla 5.5.2022 tutustuttiin tiloihin, peltoon, menetelmiin ja toisiimme. Mm. Jani kertoi kiinnostavan tarinan kuinka hänen syntymänsä päivänä 70-luvulla synnytyssairaalan pihalta otettiin vaahterantaimi ja istutettiin kotitalon pihaan. Vaahtera on edelleen pystyssä entisellä kotipihalla.

Ensimmäinen peltoryhmä oli aivan täysi – hienoa, kun kesäaktiviteetti palstaviljelyn merkeissä kiinnostaa! Seuraamme ryhmien toimintaa ja kasvien heräilyä, hoitoa, kukoistusta ja sadonkorjuuta kesän mittaan.

OHJELMA 5.5. Green City Farmin ja tulevan toiminnan esittely. Luonnon havainnointiharjoitus ja sielunkalenteri. Tutustuttiin kasvihuoneeseen, peltoon ja mehiläispesiin. Ensimmäisellä kerralla istutettiin avomaankurkun ja kesäkurpitsan siemeniä istutusruukkuihin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös