Peltoryhmän ensimmäinen kerta

5.5.2022 kokoonnuttiin aivan ensimmäistä kertaa

Ensimmäisellä kerralla 5.5.2022 tutustuttiin tiloihin, peltoon, menetelmiin ja toisiimme. Mm. Jani kertoi kiinnostavan tarinan kuinka hänen syntymänsä päivänä 70-luvulla synnytyssairaalan pihalta otettiin vaahterantaimi ja istutettiin kotitalon pihaan. Vaahtera on edelleen pystyssä entisellä kotipihalla.

Ensimmäinen peltoryhmä oli aivan täysi – hienoa, kun kesäaktiviteetti palstaviljelyn merkeissä kiinnostaa! Seuraamme ryhmien toimintaa ja kasvien heräilyä, hoitoa, kukoistusta ja sadonkorjuuta kesän mittaan.

OHJELMA 5.5. Green City Farmin ja tulevan toiminnan esittely. Luonnon havainnointiharjoitus ja sielunkalenteri. Tutustuttiin kasvihuoneeseen, peltoon ja mehiläispesiin. Ensimmäisellä kerralla istutettiin avomaankurkun ja kesäkurpitsan siemeniä istutusruukkuihin.

Kommentoi

Huomaathan, että kommenttisi tulee olemaan julkinen moderoinnin jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Jos haluat ottaa esim. yksikköön yhteyttä, käytä "ota yhteyttä tähän yksikköön" -lomaketta. Required fields are marked *

Scroll to Top
Vieritä ylös