koronaepidemian aikana
arkisin 10–17
numerossa 050 404 0022

Lue lisää >

Niilon vapaa vertais-chat on aina auki ja kokemusasiantuntijoiden vetämä chat-kahvila ma, ke ja la.

Lue lisää >

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Oppisopimusopiskelijana Niemikotisäätiöllä

Saapuessani elokuussa ensimmäisen työpäiväni aamuna Haagan toimintatalon ala-aulaan, koin iloisen vastaanoton, kun yksi kävijöistä toivotti minut tervetulleeksi jo ulko-ovella. Minusta tuntui, kuin olisin vanha tuttu, jonka saapumista oli odotettu pitkään. 

Olen mielenterveys- ja päihdetyötä opiskeleva Amiedun lähihoitajaopiskelija ja sain kunnian tulla Niemikotisäätiölle oppisopimuskoulutukseen viimeiseksi opiskeluvuodekseni. 

Ensimmäiset kuukauteni Haagan toimintatalossa ovat osoittautuneet erittäin mukaviksi ja monipuolisiksi. Olen saanut perehtyä työtoiminnan tehtäviin hyvässä ohjauksessa, tutustua hienoihin ihmisiin ja suunnitella omaa osaamistani vastaavia, kävijöitä kiinnostavia ryhmätoimintoja, kuten kädentaito- ja ulkoliikuntaryhmä. 

Olen vaikuttunut haagalaisten – niin ohjaajien kuin palvelunkäyttäjienkin – tavasta toimia yhdessä, koko talon voimin ja toipumisorientaation mukaisesti niin, että jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi. Huumori siivittää vahvaa ammattitaitoa päivittäin luoden rennon ja mukavan olon niin uusille kuin vanhoillekin tutuille. Haagan toimintatalossa vallitsee avoin ja ystävällinen ilmapiiri. Koen, että minun jaksamisestani sekä kuulumisistani on aidosti välitetty ja kouluttautumismahdollisuuteni on varmistettu tarjoamalla esimerkiksi talon ulkopuolisia koulutuspäiviä.

Haagan toimintatalo on jo lyhyessä ajassa antanut minulle enemmän, kuin olen osannut toivoa! Toki odotan innolla tutustumista myös Niemikotisäätiön muihin yksiköihin.

Roosa, lähihoitajaopiskelija

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös