Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Oma kuva-työpajassa tänään vuorossa Minna, jolla on kädessään kuva lapsuuden kes…

Oma kuva-työpajassa tänään vuorossa Minna, jolla on kädessään kuva lapsuuden kesältä:

"Mun 3-v kuva on otettu äidin lapsuudenkodin savusaunan luona. Siellä kävin lapsena monta kertaa. Paikan nimi on Koiralampi ja se sijaitsee Kiuruvedellä. Siellä uin serkkujen kanssa monta kertaa läheisellä lammella ja järvellä. Äidin veli asui pitkään heidän kotitalossa ennen kuin muutti vuokra-asuntoon.
Tässä talossa ei ole sähköjä, juoksevaa vettä ja myös ulkohuussi. Sateella oli hiukan pelottavaa olla tässä talossa kun oli ukkonen ja salamat löi ja vesipisarat rummutti katolla. En käynyt siellä kuin kesäisin lapsena. Nyt paikka on tyhjillään ja rapistuu pikkuhiljaa."Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös