Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Niilo Villa Borgiksessa visiitillä

Kun Niiloa esiteltiin Villa Borgiksessa palvelunkäyttäjille ja työntekijöille, Niilon visuaalinen puoli sai kiitosta ja yksiköiden tapahtumien näyttäminen Niilossa sai paljon puoltoääniä. Kaikki pääsivät testaamaan mm. oman tavoitteen luomista Niiloa demopuhelimella ja hyviä syitä asentaa Niilo omaankin puhelimeen löytyi. Niilolle on tosiaankin käyttöä arjessa ja kun Niilo-yhteisö kasvaa koko ajan ja keskustelut chat-osiossa ovat lisääntyneet, seuraa ja ajanviihdettäkin sieltä löytyy kiitettävästi.

Niemikotisäätiön yksiköt voivat tilata Niilo-esittelyn yksiköihinsä heille sopivina aikoina. Jos joku
ko. yksikössä tarvitsee älypuhelinta, sellainenkin järjestyy. Niilo-sovelluksen käyttöön on saatu
säätiön työntekijöiden käytöstä poistettuja siistejä ja toimivia puhelimia. Tällä edistämme myös palvelunkäyttäjien digiosallisuutta palveluiden siirtyessä yhä enemmän verkkovälitteiseksi ja netin kautta tapahtuvaksi.

Kuvassa Villa Borgiksen vehreällä pihamaalla Niilon kehittäjätiimin Tuomas ja lähihoitajaksi opiskeleva Annikka.

Niiloa esiteltiin Villa Borgiksessa. Kuvassa Tuomas ja lähihoitajaopiskelija Annika.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös