Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Niilon vapaa vertais-chat on aina auki ja kokemus­asian­tuntijoiden vetämä chat-kahvila ti klo 17 ja la klo 14.

Lue lisää >

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Ekokompassi auditoi Niemikotisäätiön ympäristötyön

Niemikotisäätiön ympäristötyö auditointiin 18.11.2020 Ekokompassin toimesta. Auditointiin sisältyi koko organisaation ympäristöpolitiikka, ympäristöohjelma, lainsäädäntö sekä seitsemän muun kriteerin tarkastelu. Näiden lisäksi neljään toimipisteeseen tehtiin havainnointi paikan päällä. Auditointiin kuuluivat myös haastattelut sekä keskustelut henkilökunnan ja palvelunkäyttäjien kanssa.

Yksiköiden oma ympäristötyö ja asiaan paneutuminen näkyi kaikissa käydyissä paikoissa  – hyvää työtä tehdään arjessa paljon. Käyttämämme sähkö tuotetaan ympäristöystävällisesti, palvelunkäyttäjiä ja henkilökuntaa on koulutettu, ympäristöystävällisyys liikkumisessa on huomioitu, olemme vähentäneet ruokahävikkiä, osallistumme talkoisiin ja teemapäiviin, kierrätämme, hyödynnämme materiaaleja monipuolisesti sekä suunnittelemme ja toteutamme tuotteita kierrätysmateriaalista.

Auditoinnin edetessä tuli hienosti selväksi, että Niemikotisäätiössä tehdään aidosti ympäristöä huomioivaa ja ympäristöohjelman mukaista toimintaa. Auditoija totesikin, ettei löytänyt toiminnasta yhtään poikkeamaa ja Niemikotisäätiön sertifikaatti uusitaan seuraaviksi kolmeksi vuodeksi.

Ympäristötyö siis jatkuu, mikä on meille kaikille myös mahdollisuus osallisuuteen – ympäristön ja toistemme huomioimiseen.

1 ajatus aiheesta “Ekokompassi auditoi Niemikotisäätiön ympäristötyön”

  1. Paluuviite: Ekokompassi auditoi Niemikotisäätiön ympäristötyön - Niemikotisäätiö - Me - Niemikotisäätiö on paras paikka toipua!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös