Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Ekokompassi auditoi Niemikotisäätiön ympäristötyön

Niemikotisäätiön ympäristötyö auditointiin 18.11.2020 Ekokompassin toimesta. Auditointiin sisältyi koko organisaation ympäristöpolitiikka, ympäristöohjelma, lainsäädäntö sekä seitsemän muun kriteerin tarkastelu. Näiden lisäksi neljään toimipisteeseen tehtiin havainnointi paikan päällä. Auditointiin kuuluivat myös haastattelut sekä keskustelut henkilökunnan ja palvelunkäyttäjien kanssa.

Yksiköiden oma ympäristötyö ja asiaan paneutuminen näkyi kaikissa käydyissä paikoissa  – hyvää työtä tehdään arjessa paljon. Käyttämämme sähkö tuotetaan ympäristöystävällisesti, palvelunkäyttäjiä ja henkilökuntaa on koulutettu, ympäristöystävällisyys liikkumisessa on huomioitu, olemme vähentäneet ruokahävikkiä, osallistumme talkoisiin ja teemapäiviin, kierrätämme, hyödynnämme materiaaleja monipuolisesti sekä suunnittelemme ja toteutamme tuotteita kierrätysmateriaalista.

Auditoinnin edetessä tuli hienosti selväksi, että Niemikotisäätiössä tehdään aidosti ympäristöä huomioivaa ja ympäristöohjelman mukaista toimintaa. Auditoija totesikin, ettei löytänyt toiminnasta yhtään poikkeamaa ja Niemikotisäätiön sertifikaatti uusitaan seuraaviksi kolmeksi vuodeksi.

Ympäristötyö siis jatkuu, mikä on meille kaikille myös mahdollisuus osallisuuteen – ympäristön ja toistemme huomioimiseen.

1 ajatus aiheesta “Ekokompassi auditoi Niemikotisäätiön ympäristötyön”

  1. Paluuviite: Ekokompassi auditoi Niemikotisäätiön ympäristötyön - Niemikotisäätiö - Me - Niemikotisäätiö on paras paikka toipua!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös