Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Niemikotisäätiön Niilo Belfastissa

27.9.2019
Niemikotisäätiö osallistuu jälleen vuosittaiseen eurooppalaiseen mielenterveyskonferenssiin, joka järjestetään tänä vuonna Belfastissa 2.–4.10.2019.

Säätiön toiminnanjohtaja Seppo Eronen kertoo ennen matkaa, että tänä vuonna Niemikotisäätiöllä on kolme “keihäänkärkeä” Belfastin matkassa.

“Ensimmäisenä meillä on Niilo-sovellus, tekninen innovaatio, joka pohjautuu recoveryyn eli toipumisorientaatioon, joka tällä kentällä on hyvin uutta. Toiseksi haluamme korostaa edelleen kokemusasiantuntijatoimintaa – meiltä lähtee säännöllisesti eurooppalaisiin mielenterveyskonferensseihin mukaan myös kokemusasiantuntija. Tällä kertaa mukana on Harri. Kolmantena tärkeänä keihäänkärkenä on henkilöstöhallinnon näkökulma – mahdollistetaan lähteminen koko henkilöstölle tasa-arvoisesti. Eli kuka tahansa henkilökunnan jäsen voi hakeutua mukaan näille reissuille. Tällä kertaa meitä lähtee Belfastin konferenssiin seitsemän.”

Ensi syksyn konferenssi on Portugalissa. Tämän vuoden konferenssiin ainakin yksi suomalainen osallistuja ei lennä vaan matkustaa junalla ja laivalla ilmastosyistä.  

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös