27.9.2019
Niemikotisäätiö osallistuu jälleen vuosittaiseen eurooppalaiseen mielenterveyskonferenssiin, joka järjestetään tänä vuonna Belfastissa 2.–4.10.2019.

Säätiön toiminnanjohtaja Seppo Eronen kertoo ennen matkaa, että tänä vuonna Niemikotisäätiöllä on kolme ”keihäänkärkeä” Belfastin matkassa.

“Ensimmäisenä meillä on Niilo-sovellus, tekninen innovaatio, joka pohjautuu recoveryyn eli toipumisorientaatioon, joka tällä kentällä on hyvin uutta. Toiseksi haluamme korostaa edelleen kokemusasiantuntijatoimintaa – meiltä lähtee säännöllisesti eurooppalaisiin mielenterveyskonferensseihin mukaan myös kokemusasiantuntija. Tällä kertaa mukana on Harri. Kolmantena tärkeänä keihäänkärkenä on henkilöstöhallinnon näkökulma – mahdollistetaan lähteminen koko henkilöstölle tasa-arvoisesti. Eli kuka tahansa henkilökunnan jäsen voi hakeutua mukaan näille reissuille. Tällä kertaa meitä lähtee Belfastin konferenssiin seitsemän.”

Ensi syksyn konferenssi on Portugalissa. Tämän vuoden konferenssiin ainakin yksi suomalainen osallistuja ei lennä vaan matkustaa junalla ja laivalla ilmastosyistä.  

Tehostettu palveluasuminen, ympärivuorokautinen tuki

Tuettu asuminen, tuki joka päivä + yöpartio

Tuettu asuminen, tuki virka-aikaan + yöpartio

Jälleenvuokraus

Niemikotisäätiön jälleenvuokraus tarjoaa helsinkiläisille mielenterveyskuntoutujille itsenäisen, henkilökohtaisen ja turvallisen asumismuodon.

Yöpäivystys

Puhelin
050 573 5658
tai 09 724 7327

Niemikotisäätiön yöpäivystystoiminta 
luotiin palvelunkäyttäjien tueksi.


Päivätoimintayksiköt

Valmennus- ja työtoimintayksiköt

Mieli Töihin -valmennusyksikkö

Vapaa-aika