koronaepidemian aikana
arkisin 10–17
numerossa 050 404 0022

Jos kaipaat tietoa tai tukea, korona huolestuttaa tai jokin muu asia askarruttaa sinua tilanteessasi, pieni chättäily voi auttaa.
Käytä mieluiten WhatsApp-sovellusta,
mutta tavalliset tekstiviestitkin ovat ok 🙂

Lue lisää >

Niemikotisäätiön laatu näkyviin

Sosiaali- ja terveydenhuollon laatuohjelma SHQS tukena kehittämisessä 

Ollakseen alansa paras, turvallinen ja kannustava toipumisympäristö palvelunkäyttäjille Niemikotisäätiö käyttää kansainvälistä sosiaali- ja terveydenhuollon laatuohjelmaa (SHQS) työkaluna systemaattisessa ja jatkuvassa laadun parantamisessa

Palvelunkäyttäjät mukana

Laatutyössä tunnistetaan palvelunkäyttäjien toiveet ja tarpeet, mahdollistetaan palvelunkäyttäjien kuulluksi tuleminen kehittämisessä, sekä varmistetaan toipumista edistävien palvelujen tehokkuutta ja vaikuttavuutta.

Sitoutunut henkilöstö ja johto

Laatu ei synny sattumalta, vaan siihen on sitoutunut koko Niemikotisäätiön henkilöstö. Vuosittaisten itsearviointien perusteella laaditaan kehittämistyön tavoitteet organisaation johtamiselle, prosesseille ja menettelytavoille. Koulutetut sisäiset auditoijat ovat tukena laatutyössä. Laatutyön edistyessä on mahdollista edetä kohti ulkoista SHQS -laaduntunnustusta.

IMS-toimintajärjestelmä: laatua kokonaisvaltaisesti

Niemikotisäätiö on ottanut vuonna 2019 käyttöön IMS-toimintajärjestelmän. Sen avulla kuvataan Niemikotisäätiön asiakaspalvelua, johtamista, taloutta, ICT-toimintaa, isännöintiä, kokemusasiantuntijuutta, toiminnan vuosikelloja sekä hallinnoidaan toiminnan tarvitsemia dokumentteja. IMS-järjestelmä tukee laadunhallintaa tarjoamalla alustan, jossa sovitut käytännöt tehdään näkyviksi kaikille Niemikotisäätiön työntekijöille.

Kommentoi

Huomaathan, että kommenttisi tulee julkisesti näkyviin nimelläsi. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös