Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Niilon vapaa vertais-chat on aina auki ja kokemus­asian­tuntijoiden vetämä chat-kahvila ti klo 17 ja la klo 14.

Lue lisää >

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Niemikotisäätiön laatu näkyviin

Sosiaali- ja terveydenhuollon laatuohjelma SHQS tukena kehittämisessä 

Ollakseen alansa paras, turvallinen ja kannustava toipumisympäristö palvelunkäyttäjille Niemikotisäätiö käyttää kansainvälistä sosiaali- ja terveydenhuollon laatuohjelmaa (SHQS) työkaluna systemaattisessa ja jatkuvassa laadun parantamisessa

Palvelunkäyttäjät mukana

Laatutyössä tunnistetaan palvelunkäyttäjien toiveet ja tarpeet, mahdollistetaan palvelunkäyttäjien kuulluksi tuleminen kehittämisessä, sekä varmistetaan toipumista edistävien palvelujen tehokkuutta ja vaikuttavuutta.

Sitoutunut henkilöstö ja johto

Laatu ei synny sattumalta, vaan siihen on sitoutunut koko Niemikotisäätiön henkilöstö. Vuosittaisten itsearviointien perusteella laaditaan kehittämistyön tavoitteet organisaation johtamiselle, prosesseille ja menettelytavoille. Koulutetut sisäiset auditoijat ovat tukena laatutyössä. Laatutyön edistyessä on mahdollista edetä kohti ulkoista SHQS -laaduntunnustusta.

IMS-toimintajärjestelmä: laatua kokonaisvaltaisesti

Niemikotisäätiö on ottanut vuonna 2019 käyttöön IMS-toimintajärjestelmän. Sen avulla kuvataan Niemikotisäätiön asiakaspalvelua, johtamista, taloutta, ICT-toimintaa, isännöintiä, kokemusasiantuntijuutta, toiminnan vuosikelloja sekä hallinnoidaan toiminnan tarvitsemia dokumentteja. IMS-järjestelmä tukee laadunhallintaa tarjoamalla alustan, jossa sovitut käytännöt tehdään näkyviksi kaikille Niemikotisäätiön työntekijöille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös