Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Niilon vapaa vertais-chat on aina auki ja kokemus­asian­tuntijoiden vetämä chat-kahvila ti klo 17 ja la klo 14.

Lue lisää >

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Niemikotisäätiö mukana Belfastin ECMH:ssä

Kuvassa vas. Satu Hartikainen, Olli Laitila, Antti Tanner, Pasi Tuominiemi, Jouni Nisula, Ari Kuusela, Harri Inkinen Titanic-sviitin banketin tunnelmissa.

Niemikotisäätiöstä oli hyvänkokoinen edustus 8. European Conference on Mental Health -tapahtumassa 2.–4.10.2019. Ryhmä tosin kutistui seitsemään, kun Seppo Eronen ei päässyt sairastumisen takia mukaan.

Anti konferenssissa oli muhkea, kaikkea mahdollista mitä tämän päivän mielenterveystyö voi olla: kokemusasiantuntijoista, toipumisorientaatiosta, traumasta toipumisesta, menetelmällisyydestä, perhetyöstä, monikulttuurisuudesta, koulutusmalleista, somesta, addiktioista, erityisryhmien huomioon ottamisesta, nuoruusiän mielenterveydestä…

Niemikotisäätiön kehittämää Niilo-sovellusta saatiin esitellä Oral presentations -sarjassa. Kiinnostusta ja hyvää palautetta tuli. Vastaavanlaista ei konferenssissa ollut muilla, joskin tekoälyn hyödyntäminen näyttäisi tekevän tuloaan.

Erityisesti kokemusasiantuntijoiden kasvava rooli ja traumasta toipuminen nousivat omassa ryhmässä jutunaiheiksi. “Trauma can be healed!” – Mai Peltoniemi ja Carita Kilpinen.

Ensi vuonna samainen konferenssi Lissabonissa.

Pasi Tuominiemi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös