Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Niemikotisäätiö: Haagan toimintatalo, profile picture

niemikoti-my.sharepoint.com

Heipä hei
Alla on linkki eiliseen luentoon joka kertoo Lumesta
Luentosarjaan kuuluu: Lumi, retkiluistelu, lumikenkäily, avantouinti, revontulet ja myöhemmin katsotaan mitä muita mielenkiintoisia aiheita voi löytyä ja mistä haluatte että pidämme esitelmää/ luentoa. Luennot tapahtuvat teamsin kautta ja se nauhoitetaan luento osuuden ajalta. Nauhoituksen loputtua keskustelemme vielä aiheesta. Osallistumaan on tällä hetkellä päässyt Haagan toimintatalon väki mutta jos joku muukin innostuu tulemaan luennoille niin laittakaa sähköpostia osoitteeseen senja.mutanen@niemikoti.fi
Seuraava luento on 26.2.21 joka kertoo roolipeleistä ja figuista ja sen pitää Haagan palvelunkäyttäjä. Jos tämäkin kiinnostaa ota yhteyttä.

niemikoti-my.sharepoint.com

Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös