Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Muumien maailmassa Kansallismuseossa

Muumien maailmassa Kansallismuseossa 😍

Kuvan mahdollinen sisältö: kasvi, ulkoilma ja sisätilaKuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilöKuvan mahdollinen sisältö: tekstissä sanotaan sa m cke som inte far rum om sommarn och hősten och váren. Allting som ar lite skyggt och lite márkvárdígt. On niin paljon văkeă, joka ei sovi kesaan eikãa kevaaseen eikã sykayyn. Kaikki hieman arat ja kummalliset. There are such a lot of things that have no place in summer and autumn and spring Everything that's a little shy and a líttle rum. TOO-TICKI TUU-TIKKI TOO-TICKY

Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös