Arin juhlapäivä

21.5.2024 oli hieno päivä Mieli Töihin -valmennuksessa. Talossa vietettiin Ari Taiton valmistumisjuhlaa kauniissa kevätsäässä. Ari sai valmiiksi tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon opinnollistamisena. Yhteistyöoppilaitoksena toimi Raision seudun koulutusyhtymä.

Arin sitkeä ja määrätietoinen työskentely palkittiin kiitettävillä arvosanoilla. Veikko Henrikssonin tuki Arin opintiellä auttoi Aria pääsemään maaliin opinnoissaan.  

Ari on työskennellyt vertaistukiohjaajana koko opiskeluajan Mieli Töihin -valmennuksessa ja jatkaa edelleen samassa tehtävässä. Ari on huippuosaaja Mieli töihin -valmennuksen työryhmässä. Niemikotisäätiön toiminnanjohtaja Seppo Eronen oli myös erittäin tyytyväisenä paikalla onnittelemassa Aria.

Yksikköä muistettiin myös ympäristötyöstä

Niemikotisäätiön ympäristötyöryhmä kävi 20.5. kiittämässä Mieli Töihin -valmennusta ympäristötyöstä – yksikössä otettiin kunnon ekoloikka ja se sai ansaitsemansa äänet sisäisessä vuoden 2023 ekoteko -äänestyksessä. Kuvassa tyytyväiset voittajayksikön edustajat Timo Heinilä ja Mikko Tapaninaho.