Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Mieli Töihin -yksikölle tunnustusta opinnollistamisen laadusta ja yhteistyökyvystä

Kuva diplomista

Niemikotisäätiön tieto- ja viestintätekniikkaan keskittyvä Mieli Töihin -yksikkö sai tunnustusta työstään yhteistyökumppaniltaan Rasekolta. Yhteistyö on mahdollistanut Rasekon tieto- ja viestintätekniikan perustutkintojen suorittamisen opinnolllistamisena Mieli Töihin -yksikössä.

Mieli Töihin -yksikön Timo Heinillä kertoi, että oli hienoa kuulla tunnustustilaisuudessa 15 minuuttia kehuja yksikön toiminnasta. Yksikössä onkin hiottu tieto- ja viestintätekniikan opetuksen ja opinnollistamisen taitoja jo vuosia.

Rasekon ”Yhteistyöllä osaajia” -diplomi tuli koko työryhmälle erinomaisesta toimimisesta opinnollistamisen parissa.

Onnea koko Mieli Töihin -yksikön työryhmälle, hienoa työtä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös