Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Niemikotisäätiö: Haagan toimintatalo, profile picture

Maailman syöpäpäivää vietetään 4.2. Syöpäjärjestöt haluaa kannustaa meitä kaik…

Maailman syöpäpäivää vietetään 4.2.
Syöpäjärjestöt haluaa kannustaa meitä kaikkia pieniin ja myönteisiin terveystekoihin, kuten nukkumaan riittävän pitkään ja syömään monipuolisen aterian. Pienilläkin askelilla terveys kohenee.

Elämme poikkeuksellisen haasteellista aikaa koronaepidemian takia, ja monilla meistä on voimavarat koetuksella. On tärkeää löytää arkeen iloa vaikka soittamalla ystävälle tai pitämällä tauon ja lähtemällä ulkoilemaan. Pieni myönteinen muutos tuo energiaa arkeen. Siitä tulee hyvä mieli – ja se voi johtaa toiseen pieneen muutokseen.

Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös