Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

“Kun nousee ja lähtee töihin, tuntuu, että jaksaa enemmän. Jos ei ole mitään ohj…

“Kun nousee ja lähtee töihin, tuntuu, että jaksaa enemmän. Jos ei ole mitään ohjelmaa, tulee turha olo” sanoi Laura aamulla kävellessään ovesta sisään.
Laura on yksi niistä monista, joka haluaisi ja pystyisi osa-aikaiseen työhön ja ansaitsisi oikean palkan. Hän on myös yksi monista, joka on “hoidettu tapaus” -on paikka missä käydä. Kuntouttavaa toimintaa lopun elämää? Entä jos kuntoutuu?
“Jokaisella on oikeus työhön.”
http://www.ihmisoikeudet.net/ihmisoikeudet/oikeus-tyohon/Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös