Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Kuvassa voi olla ainakin yksi henkilö, seisovat ihmiset, urheilijaa ja nurmikko

Kävelyfutaajat huomio! Liikettä viikkoon keskiviikkoisin. Hei, Onko liikunta jä…

Kävelyfutaajat huomio! Liikettä viikkoon keskiviikkoisin.

Hei, Onko liikunta jäänyt pandemian aikana vähemmälle? Onko lisääntynyt istuminen aiheuttanut kaikenlaista jumia ja kolotusta ympäri kehoa? Vai kaipaatko muuten vain ohjattua liikuntaa? Kävelyfutis käynnistää yhteistyössä Fysiopoliksen kanssa ensi viikosta lähtien ohjatut etäjumpat. Jumpat ovat keskiviikkoisin klo 9.30-10 ja ne järjestetään Zoomin välityksellä. Ohjelmassa on matalan kynnyksen kehonhuoltoa ja liikettä, joka valmistaa kehoa kävelyfutiskentille paluuseen, mutta toimii myös yleisesti fyysistä kuntoa ja hyvinvointia edistävästi. Jumppaa varten et tarvitse mitään apuvälineitä ja sen voi hyvin tehdä kotona. Itselle liikkumiseen mieluisat vaatteet riittävät. Yhteisen jumpan jälkeen halukkaat voivat jäädä vielä linjoille klo 10-10.30 keskustelemaan ja kysymään kävelyfutikseen liittyvistä asioista. Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, saat lisätietoja Kävelyfutiksen lajipäälliköltä, Aapolta (aapo.kotkavuori (at) kukunori.fi) ⚽🙂👍 Ilmoittautuminen: https://pokka.kukunori.fi/kukunori/612a3ddf-7c8a-4d8c-819a-63d14a088d94

Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös