Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Kaupunkiviljelyä, hyvinvointia, kestävää kehitystä

Piirros, jossa maanviljelijä ja lyhyitä kuvauksia viljelyn kiertokulusta

Niemikotisäätiön päivätoiminnassa alkoi toukokuussa uusi kaupunkiviljelytoiminta yhteistyössä Perhon liiketalousopiston kanssa. Peltoryhmissä toimiminen on mitä parhainta Green Carea – pitkäjänteinen yhdessä tekeminen kasvien kasvattamisen ja hoitamisen parissa edistää hyvinvointia ja elämänlaatua.

Peltoryhmiä on kaksi ja ne kokoontuvat kerran viikossa Malmin päivätoimintakeskuksen viereisellä palstalla kaupunkiviljelyn merkeissä. Alueella kasvatetaan n. 60 lajia ja 200 lajiketta.

Toiminta jatkuu läpi kesän. Heinäkuun tauon aikana toiminnassa mukana olevat ammattipuutarhurit pitävät huolen viljelyistä. Satoa kerätään pitkin kesää ja sitä hyödynnetään Niemikotisäätiön Haagan toimintatalon ruokatarjoilussa.

Sadonkorjuumarkkinat pidetään lauantaina 17.9.2022.

Tervetuloa seuraamaan peltoryhmien toimintaa!

Markkinamainos

Niemikotisäätiö mukana sadonkorjuumarkkinoilla 17.9.22

|
Malmilla 17.9.2022 klo 9-15 Niemikotisäätiön päivätoiminnan kaupunkiviljelyryhmä Green City Farmilla juhlistaa sadonkorjuuta muiden yhteistyökumppaneiden kanssa Malmin päivätoimintakeskuksen viereisellä parkkipaikalla osoitteessa Vanha Helsingintie 13. https://perho.fi/sadonkorjuumarkkinat-malmi-helsinki/ Niemikotisäätiön …

Niemikotisäätiö mukana sadonkorjuumarkkinoilla 17.9.22 Lue lisää »

Katso kaikki kuvat Niemikotisäätiö mukana sadonkorjuumarkkinoilla 17.9.22

Vieritä ylös