Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Kaupunkiviljelijät koulivat ja tutkivat ympäristöä

12.5.2022 koulintaa ja pellolla kiertämistä

Jo viikossa alkoi pilkistää vihreää mullan keskeltä! Tällä kertaa taimia siirrettiin isompiin purkkeihin, tutkittiin kevään etenemistä ja käytiin kiertämässä peltoa.

OHJELMA 12.5. Luonnon havainnointi harjoitus ja sielunkalenteri. Tällä viikolla tehtiin koulimista eli siirrettiin taimia isompiin ruukkuihin. Koulimme kosmoskukkaa ja suklaaminttua. 2. ryhmä kävi myös kiertämässä peltoa.

Kuvat ja kuvatekstit Paula Sarapisto

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös