Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Joel Ruhanen suorittaa meillä opinnollistamisena Datanomitutkintoa. Joelin lahj…

Joel Ruhanen suorittaa meillä opinnollistamisena Datanomitutkintoa. Joelin lahjakkuudesta kertoo hänen tekemänsä reaaliajassa oleva aikataulusovellus. Se näyttää meitä lähinnä olevien julkisen liikenteen pysäkkien aikataulut. Tämä helpottaa palveluiden käyttäjien liikkumista. Sovellus toimii Raspberry Pi:llä, joka on ARM-mikroprosessorilla toimiva yhden piirilevyn hieman luottokorttia suurempi tietokone. Ohjelmistokehitys tapahtui käyttäen HTML:ää, CSS tyylejä ja dynaaminen toiminnallisuus toteutettiin javascriptillä. Tässä käyettiin HSL:n graphicQL rajapintaa, josta sai haettua julkisen liikenteen reaaliaikaiset aikataulut.
Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös