Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Kuvan mahdollinen sisältö: tekstissä sanotaan COCASJOL COLINASS HONDIRA ensimmäinen Reilun tuote, edelleen tyypillinen esimerkki kaupan epareiluudesta. Valtaa pitãa kourallinen suuria yhtioită, ja viljelijat seka tilojen työnte- kijat ovat köyhia. Osa joutuu turvautumaan lapsityovoimaan, nuorten, naisten, vammais- ryhmien oikeudet ovat heikolla ilmastonmuutos ja uhkaa koko kahvintuotantoa. Reilu kauppa ratkaisu mo- neen ongelmaan. Toimeentulo paranee kriteerit velvoittavat lopettamaan niin syrjinnan kuin ympäristön kuormittamisenkin. parannetaan haavoittuvien ryh- mien asemaa koulutetaan tule varaudutaan Imastonmuutokseen. Myös Suomessa kansainvali- sesti tarvitaan työtă, jotta ihmis- oikeuksia kunnioitetaan kaikkialla niistă săădetãan riittavan kunnianhimoiset lait. VIISI HYVAA SYYTA VALITA REILUN KAUPAN TUOTE perheidensa Reltunkaupantakuuhiavon KESTÄVAA KAHVIA REILULLA KAUPALLA Olet Reilu!

Hyvää Reilun kaupan viikkoa! Kahvitauolla oli Reilun kaupan kahvin lisäksi ti…

Hyvää Reilun kaupan viikkoa!

https://reilukauppa.fi/meista/kampanjat/reilun-kaupan-viikko/

Kahvitauolla oli Reilun kaupan kahvin lisäksi tietoa:

https://reilukauppa.fi/tuotteet/kahvi/

Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös