Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Helsingin koronakyselytunti - Helsingfors frågetimme om corona - Helsinki coronavirus question time

Helsingin kaupungin koronakyselytunti tänään klo 18 facebook-sivulla tai osoitte…

Helsingin kaupungin koronakyselytunti tänään klo 18 facebook-sivulla tai osoitteessa: www.helsinkikanava.fi. Voit lähettää kysymyksesi viestiseinälle tilaisuuden aikana.

❓ Millainen on Helsingin epidemiatilanne? Miten rajoituksia puretaan? Entä miten koronakriisistä palaudutaan? Kysy koronasta kaupungin asiantuntijoilta! Helsingin koronakyselytuntia voi seurata tänään keskiviikkona 28.4. klo 18 tällä Facebook-sivulla tai osoitteessa: www.helsinkikanava.fi Voit lähettää kysymyksesi viestiseinälle tilaisuuden aikana. Kysymyksiin vastaamassa mm. pormestari Jan Vapaavuori, sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtaja Juha Jolkkonen, kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtaja Liisa Pohjolainen ja kulttuurin ja vapaa-ajan toimialajohtaja Tommi Laitio.

Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös