Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Hei päivätoiminnan kävijä! Nyt on mahdollista osallistua facebookin kautta Elvik…

Hei päivätoiminnan kävijä!
Nyt on mahdollista osallistua facebookin kautta Elviksen vertaisohjaajan kaksi kertaa viikossa toteutuvaan Asahi-etäryhmään.
Asahi-liikuntamuotona sisältää helppoja seisaaltaan tehtäviä liikkeitä, jotka sopivat kaikille. Ryhmä on keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10.15 – 11. Voit tehdä liikkeet omaan rauhalliseen tahtiisi ja alussa hitaampaa kuin vetäjä. Ja muista, voit aina pitää tauon jos kehosi sitä kaipaa, juoda vettä tai istahtaa hetkeksi. Ryhmään pääset mukaan olemalla yhteydessä facebookin kautta viestillä Elviksen ohjaajiin Teppo Kulttuuripaja Elvis, Tapsa Kulttuuripaja tai ohjaaja Heidi Tervonen ja saat linkin osallistuaksesi ryhmään.Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös