Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Haagan toimintatalo avautuu 1.6. ja toiminnot ovat kesäajan auki itsenäisesti e…

Haagan toimintatalo avautuu 1.6. ja toiminnot ovat kesäajan auki itsenäisesti eli yksin asuville. Toivottavasti elokuussa korona-tilanne on jo niin hyvä että toimintaan pääsevät mukaan myös tuetun asumisen ihmiset. Muistetaan että etätuki ja ohjaus toimivat kaikille koko ajan!

Kevään ilmat ovat sen verran lämpimät että pyöräilykausi on avattu. Kuvassa olevat kolme "prätkää" olivat tänään haagan pihalla parkissa. Kaksi niistä toimii kauramoottorilla ja yksi ei. Kuka arvaa mitä vuosikertaa kuvan moottoripyörä on?

Kaikille oikein hyvää viikonloppua!
Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös