Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Niemikotisäätiö: Haagan toimintatalo, profile picture

Haagan Haiku 2020 syksy – Niemikotisäätiö

Moikka, Tässäpä joulukuun lukuvinkki: uusin Haagan Haiku-lehti sähköisessä muodossa! 📰 Vuoden 2020 ainoa numero sisältää mm. mielenkiintoisia haastatteluja, toiminnan esittelyä, retkitarinoita sekä kirjoittajien omia kokemuksia kaikkia koskettavasta korona-ajasta. Kaikesta uudesta ja yllättävästä huolimatta Haagan toimintatalon väki on puuhastellut vaikka mitä ja lehden toimituksen kynät ovat heiluneet ahkerasti läpi vuoden. ✏️ Kiitos taitava lehtiryhmä, että sain osallistua tänä vuonna lehden tekoon kanssanne. Toivotan yhdessä tekemisen iloa ja intoa myös ensi vuodelle. ✨Ennen sitä voimme keskittyä ihailemaan lopputulosta! 😊 Mukavia lukuhetkiä kaikille! ❤️ – Roosa

Haagan Haiku 2020 syksy – Niemikotisäätiö

Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös