•  

   

Toiminnallinen kuntoutus

Kulttuuripaja ELVIS

Niemikotisäätiön Kulttuuripaja ELVIS on nuorten aikuisten mielenterveyskuntoutujien (18 - 35 v.) kohtaamispaikka, jossa luovien toimintojen ja ohjatun toiminnallisen vertaistuen kautta voi löytää mielekästä tekemistä jokapäiväiseen elämäänsä.

Kulttuuripaja ELVIKSESSÄ on tarjolla monipuolista toimintaa. Lähtökohtana ovat jokaisen omat kiinnostuksen kohteet ja voimavarat. Mielekkään tekemisen kautta yksilö voi kehittää elämän hallintaa ja oppia uutta. Yhdessä toimiminen vahvistaa sosiaalisia suhteita ja mahdollistaa kohtaamaan muita ihmisiä, joita kiinnostavat samanlaiset asiat.

Kulttuuripaja ELVIKSESSÄ on tehtäväänsä koulutettuja vertaisohjaajia, jotka itsekin ovat mielenterveyskuntoutujia. Lue lisää »

Toiminnalliset ryhmät sisältävät monipuolisen kirjon erilaisia toimintoja mm. bändi- ja studiotoimintaa. Lue lisää »
Toiminnassa korostuvat voimavarakeskeisyys, itsearviointi ja yhteisöllisyys.

Mukaan toimintaan

Jos olet kiinnostunut osallistumaan ELVIKSEN toimintaan, otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Voit lähettää meiliä osoitteella elvis(at)niemikoti.fi, jossa kerrot itsestäsi (kuka olet, minkälaiset asiat kiinnostavat, omat yhteystiedot meiliosoitteella ja kännykkänumerolla varustettuna). Kutsumme jokaisen toiminnasta kiinnostuneen tutustumiskäynnille, jolloin juttelemme lisää. Tutustumiskäynnille voi tulla yksin tai yhdessä esim. hoitotahon edustajan kanssa.

Kulttuuripaja ELVIS tiedottaa!

Otamme uusia kävijöitä mukaan vasta kesän loppupuolella. 

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan, niin laita meiliä viikosta 33 alkaen (elokuun puolesta välistä alkaen) osoitteella elvis(at)niemikoti.fi Laita mukaan yhteystietosi (kännykkänumero ja meiliosoite) ja ikäsi. Voit myös kirjoittaa meiliin, millaiset asiat Sinua voisivat kiinnostaa.

Syyskauden ensimmäinen avoin infotuokio on ELVIKSESSÄ (Lautatarhankatu 4) keskiviikkona 30.8.2017 klo 10-11. Infotuokioon ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja siihen voivat tulla kaikki toiminnastamme kiinnostuneet kansalaiset.

Aurinkoisin terveisin
Tapsa, Teppo & Heidi
Kulttuuripaja ELVIS

1 - 1 / 1

 • Nimi

  Kulttuuripaja ELVIS

  Osoite
  Lautatarhankatu 4
  Postinumero
  00580 Helsinki
  Kotisivut
  http://niemikoti.fi/elvis/
  Sähköposti
  elvis(at)niemikoti.fi
  Kuvaus

  Vastaava ohjaaja Heidi Tervonen, puh. 050 4040023

  Henkilökunta,
  Tapio Kojo, puh. 050 408 2259
  Teppo Tolvanen, puh. 050 588 2282

  Henkilökunnan sähköpostit on muotoa etunimi.sukunimi@niemikoti.fi

  Katso sijainti kartalta